Groot succes derde editie van het benefietevent op de Rotterdamse wateren

Royale opbrengst Rotterdam RibRally voor Diergaarde Blijdorp
Van links naar rechts: Marcel de Keizer, winnaar derde editie Rotterdam RibRally, Victor Visser (organisatie, Trends ICT Groep), Johan van Eekhout (organisatie, van Eekhout en Partners), Marc Damen (directeur Diergaarde Blijdorp), Okke Groeneweg (organisatie, Buro Zero)De organisatoren, sponsoren en deelnemers kijken terug op een geslaagde dag.

Op de foto neemt Marc Damen, directeur van Diergaarde Blijdorp, met genoegen de cheque van de Rotterdam RibRally in ontvangst.

De derde editie van de Rotterdam RibRally op vrijdag 6 juni was een groot succes. Voor Diergaarde Blijdorp werd uiteindelijk het mooie bedrag van € 31.720,- opgehaald. De Rotterdamse zoo gaat het geld gebruiken voor de aanleg van het nieuwe verblijf voor de stokstaartjes.

Zoals bij de voorgaande edities ook het geval was, konden deelnemers plaatsnemen in een van de snelle ribboten, waarmee een spetterende rondvaart door de Rotterdamse haven werd gemaakt. Aan de wal verveelde niemand zich met de nodige hapjes en drankjes en goede gesprekken met de andere deelnemers en sponsoren.

Aan het eind van de dag was er nog een veiling waarbij diverse stukken konden worden bemachtigd. Ook hiervan ging de opbrengst uiteindelijk naar Diergaarde Blijdorp.

De organisatie is van plan om in 2015 opnieuw een editie van de Rotterdam RibRally te organiseren. Het goede doel daarvoor zal begin volgend jaar bekend worden gemaakt. Vorig jaar ging de opbrengst naar Cordaid Microkrediet.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll