header-content-img

Oplossingen

In onze visie is IT een hulpmiddel om uw business te ondersteunen en geen doel op zich. Hieronder staan een aantal concrete oplossingen waardoor uw organisatie sneller, beter en goedkoper kan werken. En daar is IT uiteindelijk voor bedoeld!

Beter samenwerken

Hebben uw medewerkers thuis een betere ICT-werkplek dan op kantoor? Compleet met een snelle internetverbinding, laptop, tablet en apps? Dan is de tijd gekomen voor Cloud werkplekken: eenvoudig te beheren, overal te gebruiken én kostenefficiënt. Laat uw medewerkers optimaal samenwerken, waar en wanneer zij dat willen, met de combinatie van Microsoft Office 365 en Skype for Business.

case4
parallax01
image-col-right2

Geld besparen

Ziet u uw IT en Telecom kosten jaarlijks stijgen? En wilt u hierop geld besparen, maar dan wel zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit? Voor een vast en laag bedrag per maand beschikt u bij Trends over uw eigen 100% beveiligde werkplek in de Cloud. Met alle IT en Telecom functionaliteiten die u zich maar voor kunt stellen!

Een Cloud werkplek via Trends levert belangrijke voordelen op:

  • Geen investeringspieken
  • Aanzienlijke kostenbesparingen
  • Totale ontzorging van uw ICT-beheer
  • Volledig beveiligde verbindingen
  • Bij SLA is er 24/7 support van Nederlandse bodem
  • Altijd de beschikking over de modernste software en functionaliteit
header-content-img2

Beter klantcontact

Maak van uw klanten echte koningen. Door de opkomst van nieuwe technologieën is het oriëntatieproces voor nieuwe producten en diensten drastisch veranderd. De klant kan nu op vele manieren contact opnemen: via de traditionele telefoon, door middel van e-mail, met een Twitterbericht of door op social media een vraag te posten. Hoe de klant ook contact zoekt: hij verwacht eenduidige communicatie van een organisatie. Met Unified Communications bent u in staat om hier perfect op in te spelen.

ICT-beveiliging

ICT-beveiliging

Goede cybersecurity is vandaag de dag van essentieel belang om succesvol te ondernemen. Juist omdat medewerkers altijd en overal met elk soort apparaat toegang tot de bedrijfsgegevens moeten kunnen hebben, loopt een ondernemer het gevaar dat ook cybercriminelen daar gebruik van willen maken.

Cybercriminelen hebben steeds meer succes met het plunderen van bankrekeningen, het stelen van gegevens en het infecteren van computers met kwaadaardige software. De technologieën daarvoor worden steeds geraffineerder. En als uw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen, heeft dat ernstige financiële gevolgen en kan het forse imagoschade opleveren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van cybersecurity helpen wij u graag om dit te voorkomen.

ICT-betalen-naar-gebruik

ICT-kosten betalen naar gebruik

Schrap de ICT-hard en software maar van de balans. Voortaan betalen ondernemers puur voor het gebruik. Met Office 365 en Skype for Business in combinatie met Cloud telefonie betaalt u alleen voor wat u nodig heeft: per maand en per werkplek.

Met onze ICT-services kunt u ook uw bedrijfsspecifieke applicaties in een eigen serveromgeving installeren. Dan combineren wij voor u een Public Cloud en een Private Cloud oplossing. Hierbij worden de eigen servers volledig door ons beheerd. Uw servers zijn volledig redundant uitgevoerd en dus 24×7 beschikbaar.

Extra capaciteit nodig? Wij zorgen dat u extra verwerkingskracht, meer geheugen of grotere opslagruimte voor uw gegevens binnen één dag beschikbaar krijgt.

Het nieuwe werken

Met Het Nieuwe Werken kunnen uw medewerkers overal en op elk moment aan de slag gaan.
Daarom spreken we ook wel van de online werkplek. Deze werkplek wordt plaats- en tijdonafhankelijk door gebruik van moderne (mobiele) ICT-technologie.

HNW en de online werkplek bieden vele voordelen; medewerkers zijn flexibeler, productiever en kunnen bovendien de balans tussen privé en werk beter inrichten. Waar we ook werken en vanaf welke device dan ook, één ding blijft belangrijk; de communicatie met collega’s en relaties. Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee uw medewerkers in de online werkplek kunnen samenwerken als een team. Onze oplossingen zijn niet alleen weggelegd voor de grote ondernemingen maar juist ook bereikbaar en betaalbaar voor het MKB.

image-col-right3
parallax02

ICT-beheer

Het onderhoud van uw ICT-infrastructuur in goede handen leggen? Wij nemen uw ICT-infrastructuren volledig in beheer. Tegen vaste prijzen en heldere afspraken over beschikbaarheid. Zo wordt het beheer van uw ICT doorzichtig en beheersbaar. Zonder verrassingen achteraf.

Ondernemers krijgen er door het uitbesteden van het ICT-beheer bij Trends een ICT-afdeling op afstand bij. Met een hoge mate van flexibiliteit: wijzigingsverzoeken worden binnen de afgesproken tijd (4 uur) uitgevoerd, de ICT-infrastructuur wordt proactief beheerd, er is 24×7 monitoring, systemen en devices worden geback-upt en zijn altijd up-to-date. Mocht het nodig zijn, dan krijgt u bij incidenten een directe melding via e-mail- of sms-bericht.

Kan uw eigen systeembeheerder wat extra ondersteuning en hulp gebruiken? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Zo bent u bij vakantie of afwezigheid van de interne beheerder toch verzekerd van snelle support.

image-col-right5

Eigen internet verbinding

Bij Trends werken wij uitsluitend met gerenommeerde internetleveranciers waardoor wij elke uitdaging op het gebied van verbindingen aankunnen: van ADSL tot maatwerk IP-VPN-oplossingen. Aan de hand van een intakegesprek kunnen wij precies nagaan welke internetverbinding het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast kunnen wij deze verbinding zo inrichten dat u hierover kunt bellen zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat.

Paralax-oplossingen

Service en support

Als klant van Trends staat u nooit alleen. Wij hebben diverse IT-support mogelijkheden:

Monitoring

Wij houden de ICT-systemen voor u in de gaten (24×7) en melden als er iets mis dreigt te gaan. Indien u dit niet zelf kunt oplossen, verhelpen wij de storing.

Tweedelijns support

Ons ervaren support team helpt u graag als u het zelf even niet weet. Ook zonder Service Level Agreement kunt u contact opnemen. Wij kunnen ad-hoc support desgewenst ook op afstand leveren. En gezien onze lange ervaring, is er een grote kans dat wij het probleem al eens zijn tegengekomen.

Implementatie support

Trends is uw partner bij het inrichten en optimaliseren van ICT-processen. Wij adviseren, leveren, installeren, implementeren, beheren én ondersteunen. Tijdens de projectuitvoer zorgen wij ervoor dat uw organisatie optimaal blijft functioneren. Zodat u ongestoord kunt blijven ondernemen.

service-en-support
Trends-videoconference

Reistijd en reiskosten besparen

Videoconferentie. Met één druk op de knop vergadert u met uw business partners in binnen- en buitenland. Een enorme besparing op reiskosten en reistijd en eenvoudig in te plannen in uw toch al volle agenda. StarLeaf videoconferentie is eenvoudig in gebruik en snel realiseerbaar, met een minimale investering.

Netwerkbeveiliging

Bescherm uw kostbare data en waarborg de continuïteit van uw onderneming.

Netwerkbeveiliging

Bedrijven maken steeds meer gebruik van cloud gebaseerde applicaties voor hun primaire bedrijfsprocessen. Hierdoor is er sprake van een continue uitwisseling van data tussen het lokale netwerk en het internet met alle risico’s die hieraan verbonden zijn.

Cybercriminaliteit

Waar in het verleden antivirus software volstond om uw gegevens te beschermen en de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen, zijn vandaag de dag geavanceerde beschermingstechnieken noodzakelijk. Het is namelijk niet de vraag of, maar wanneer uw bedrijf wordt geconfronteerd met cybercriminaliteit.

Next Generation Firewall

Door gebruik te maken van een FortiGate Next Generation Firewall wordt een goede bescherming tegen cybercriminaliteit gerealiseerd. Deze firewall controleert alle data die vanaf het internet uw lokale netwerk binnenkomt of verlaat. Eventuele bedreigingen worden dus al afgeweerd of geneutraliseerd nog voordat deze uw lokale netwerk bereiken.

networkSecurity
Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Erik Smits, Specialist kantoorautomatisering, telefoon: 030 - 258 56 02

Scroll