Trends ICT Groep breidt partnership met KPN uit

KPN ÉÉN, de geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online kantoor software maakt vanaf heden onderdeel uit van het standaard producten en dienstenpakket van de Trends ICT Groep.

Op 23 januari heeft directeur Victor Visser in het kantoor van Trends Telematics Amsterdam zijn handtekening geplaatst voor het KPN Excellence Partnerschap.

Met het nieuwe Excellence partnerschap verbreden wij de dienstverlening voor onze klanten. Trends is als Excellence business partner niet alleen adviserend, maar verzorgt ook de installatie en is aanspreekpunt voor alle servicevragen installatie en de factuur.

De KPN dienst biedt praktische oplossingen bij lastige vraagstukken, zoals rond vast-mobiel-integratie. “Heel veel bedrijven hebben nu dezelfde vraag. Ze willen vast, mobiel en IT integreren”

Het Midden- en Kleinbedrijf heeft nu de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen en profiteert van het gemak van 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 helpdesk. Van Trends natuurlijk.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll