Trends ICT Groep en Telecom Services kondigen strategische samenwerking aan

Telecom- en ICT-dienstverleners Trends ICT Groep en Telecom Services kondigen vandaag een intensieve strategische samenwerking aan. De expertise, klantenbestanden en productportfolio’s van beide ondernemingen vullen elkaar perfect aan, wat een optimaal partnerschap garandeert.

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert al ruim 25 jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het MKB en grote ondernemingen. Telecom Services heeft twee vestigingen, Telecom Service West in Amsterdam en Telecom Service Oost in Almelo. De onderneming is al meer dan 20 jaar actief als specialist van moderne en innovatieve telefooncentrales voor de midden- en grootzakelijk markt, dienstverleners en overheidsinstellingen.

Slagkracht
Beide bedrijven staan bekend als iconen in de markt voor telecommunicatie en ICT, en hoewel ze beide landelijk opereren, vullen Trends en Telecom Services elkaar perfect aan. “Onze gezamenlijke slagkracht maakt van ons belangrijke partners in de markt voor bedrijfscommunicatiesystemen”, zegt Victor Visser, directeur van Trends ICT Groep.

“Hoewel onze basis ligt in regionale klanten, maakt de samenwerking van ons een grote landelijke speler op het gebied van telecom en IT”, zegt Antoon ter Brugge, directeur van Telecom Services.

Continuïteit
Op basis van de overeenkomst zal Telecom Services het volledige productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en IT-diensten van Trends gaan aanbieden. Verder is erin voorzien dat de vestiging van Telecom Services West in Amsterdam in de nabije toekomst onder de naam Trends Telematics zal gaan opereren.

Bij de uitwerking van de praktische gevolgen van de overeenkomst staan de dienstverlening aan bestaande klanten en de continuïteit voorop. Intensivering van de samenwerking met bestaande klanten en uitbreiding van het klantenbestand in de huidige en nieuwe regio’s zijn eveneens belangrijke speerpunten.

Trends ICT Groep en Telecom Services zijn beide vooraanstaande partners van Unify, met de nodige expertise op het gebied van HiPath-systemen en OpenScape/Ansible. Verder hebben beide ondernemingen veel ervaring met oplossingen op basis van VoIP en vast/mobiel-integratie.

Voor meer informatie:

Trends ICT Groep
Hoofdweg 20
3067 GH Rotterdam
Telefoon 010-2812222

Telecom Services
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Telefoon 020-5995995

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll