Alliantie tussen Trends ICT en I-Cube

Allianties komen in allerlei samenstellingen voor. Denk maar eens aan Apple die een smartwatch maakt met Nike en mobiele providers die samen met banken financiële producten creëren. De alliantie tussen Trends en I-Cube is niet zo opmerkelijk, maar wel bijzonder. De bedrijven werken al geruime tijd samen en zetten nu de volgende stap. Met als resultaat meer voordelen voor klanten en medewerkers en kennisverbreding ten behoeve van het advies, support en de projecten.

Wat verandert er voor klanten
Trends klanten ontvangen ondersteuning op het gebied van beveiliging (ISO 27001), CRM-koppelingen, cloudmigraties, Microsoft 365 en VoIP-Teams mogelijkheden. Met deze oplossingen creëren we de optimale online werkplek. Ook is e-security een belangrijk thema. Naast de interne en externe security oplossingen biedt Trends trainingen aan om de bewustwording op gebruikersniveau te trainen. Via de Trends roadmap bieden wij inzicht in de vervolgstappen.

Toekomstgerichte samenwerking
Dankzij de alliantie beschikt Trends over de beste consultants die hoogwaardige oplossingen en support aan meer dan 3000 mkb-bedrijven leveren. Hanno Bakkeren, directeur I-Cube en Lothar Steegstra, directeur Trends ICT, feliciteren de klanten met de fusie: “Wij zien met deze ontwikkeling een zeer brede versterking ontstaan. Trends is een innovatieve en lokale partner die over diepgaande kennis beschikt. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!”

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll