Amnez telecom & ICT wordt onderdeel van Trends ICT Groep

Met ingang van 1 juni 2022 zullen Trends ICT Groep en Amnez telecom & ICT de krachten gaan bundelen. Amnez levert sinds 1998 telecom en ICT diensten aan de zakelijke markt. Samen met mensen die een enorme kennis hebben van telefonie, netwerken en verbindingen zetten ze zich al jaren in om de zakelijke communicatieoplossing eenvoudiger, beter en veiliger te maken.

Nieuwe stap in regionale uitbreiding
In 2019 heeft Trends met de overname van Zinger Telecom uit Hoogeveen de eerste stap gezet in Noord-Nederland. Door de toevoeging van Amnez aan de Trends ICT Groep is er een volgende stap richting regionale groei en landelijke dekking gerealiseerd. Dit is in lijn met de groeistrategie die Trends al vanaf 1986 nastreeft. Roelof Zweytzer, directeur van Amnez, zal de komende jaren Trends verder op de kaart zetten in Noord-Nederland om samen de groeiambitie waar te maken.

Dienstverlening richting bestaande klanten continueren
Trends heeft naast de hoofdvestiging en het kenniscentrum in Rotterdam vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Hoogeveen en vanaf 1 juni in Heerenveen. In de dienstverlening en communicatie naar bestaande klanten staat continuïteit voorop. Het samengevoegde productportfolio zal per direct beschikbaar zijn voor alle huidige klanten.

Dit is een grote stap voorwaarts!

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll