Unify-online-klantcontact

Online klantcontact integreren met OpenScape Business

Naast de traditionele communicatiemiddelen als telefonie en mail, kan je tegenwoordig ook niet zonder webchat, Whatsapp en andere social media contacten. Trends biedt hiervoor een oplossing die uw OpenScape Business omgeving combineert en integreert met deze onlinecommunicatie oplossingen.

Communiceer met klanten via hun favoriete kanalen
De oplossing zorgt ervoor dat uw klanten en relaties via uw website met uw kunnen chatten, via whatsapp en andere social media contact met u kunnen leggen, en via een “bel button” op uw website direct telefonisch contact met u kunnen opnemen.

Een mooie en nuttige aanvulling op uw OpenScape Business oplossing waarmee u perfect kunt inspelen op de huidige wens om direct vanaf het op dat moment gebruikte of geprefereerde medium contact te kunnen leggen.

Bent u nieuwsgierig hoe dit voor uw organisatie is in te zetten of wilt u een poefaccount, neemt u dan contact op met uw accountmanager of uw lead engineer.

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Reinier Gunter, Specialist Cloud ICT, telefoon: 010-281 22 20

Scroll