Digitale oplossingen voor hybride werken

De combinatie van thuis- en op kantoor werken is een hybride vorm van werken die omarmt wordt door de overheid en steeds meer Nederlandse bedrijven. Samen zijn we op zoek naar een manier hoe we de kwaliteit en continuïteit van dienstverleningen en producten kunnen waarborgen. En daarnaast de autonomie, verbondenheid en ontwikkeling van medewerkers verhogen, voor een optimale teamprestatie. Naast de bedrijfscultuur, spelen digitale oplossingen een grote rol in de adoptie van hybride werken.

Transitie naar hybride werken

Overgaan op volledig hybride werken heeft impact op het hele bedrijf. Alles van de communicatie, het samenwerken en leiderschap tot groei, ontwikkeling en HR-zaken. Het is tijd om de toekomst van werk nu vorm te geven. Kies voor oplossingen die passen bij uw bedrijf en dienstverlening die u in deze transitie ondersteunen. Laat medewerkers de vrijheid ervaren om overal vandaan te werken. Digitale oplossingen van Atos Unify zijn ervoor gemaakt om verbonden te blijven met collega’s, teams, klanten en leveranciers. Bij de inrichting van een hybride werkomgeving wordt vaak gewerkt met de combinatie van bestaande en nieuwe ICT-systemen, iets waar Trends zich dagelijks mee bezighoudt.

Overal vandaan werken met Unified Communications

Atos Unify staat voor robuuste Unified Communications oplossingen voor bedrijven. Deze digitale oplossingen stelt teams in staat om overal vandaan te werken, met behulp van de beste communicatie-, contactcenter- en samenwerkingstools van hoge kwaliteit. 

De communicatieoplossingen van Unify werken naadloos samen met uw bestaande infrastructuur en sluiten perfect aan op de bedrijfsprocessen. Trends voorziet bedrijven met robuuste, schaalbare en eenvoudig te implementeren Unified Communications, denk hierbij aan Voice over IP, samenwerking via het internet, videoconferencing, mobiliteit en geavanceerde messaging.

Aan de slag met hybride werken

Trends ICT Groep levert en implementeert Unified Communications oplossingen van Atos Unify. Tot en met het volledig uitbesteden van beheer en onderhoud. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book

Download

Trends helpt u met de transitie naar hybride werken

Vul onderstaand formulier in en ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll