Automatisering Rotterdam

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van automatisering? Trends ondersteunt al 30 jaar bedrijven in Rotterdam met hun automatisering. We volgen de ontwikkelingen in dit steeds complexer wordende vakgebied op de voet, onder andere middels onze eigen research afdeling.

Automatisering in Rotterdam – altijd dichtbij

Uw automatisering beheren en optimaliseren doen wij vanuit onze vestiging bij u in de buurt. Met kantoren in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam bedienen wij een grote regio. In Rotterdam vindt u ons vlak aan de A16 en A20, waardoor u makkelijk en snel bij ons kantoor bent. Vaker nog gaan wij langs bij onze klanten op locatie. Fijn, wanneer u op korte termijn ondersteuning in uw automatisering in de omgeving van Rotterdam nodig heeft.

Uw partner op het gebied van automatisering

Het team van Trends ondersteunt uw bedrijf bij alle aspecten van uw automatisering in Rotterdam, te denken aan systeembeheer, levering en onderhoud van computers en servers, clouddiensten en internetverbindingen, VoIP-telefonie. Ook staan we uiteraard altijd voor u klaar met gedegen advies en bijvoorbeeld het verzorgen van back-ups zodat uw bedrijfsbestanden zo veilig mogelijk opgeslagen zijn.

Wij kunnen een groot deel van uw automatisering op afstand beheren. Zo kunnen we efficiënt samenwerken, waardoor u sneller en tegen minder kosten geholpen bent. Gezien onze locatie zijn we bovendien zo bij u op kantoor indien de situatie hier om vraagt.

Betrouwbare automatisering Rotterdam

Niets is fijner dan de wetenschap dat uw automatisering in betrouwbare handen is en dat aan alles is gedacht. Een probleem met een apparaat, internetverbinding of verloren bestanden? De medewerkers van Trends zorgen er op ieder moment voor dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer up-and-running is en dat bestanden bovendien dusdanig beveiligd en geback-upt zijn. Zo zorgen we samen voor een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering, waarbij u zich als ondernemer niet hoeft bezig te houden met praktische vraagstukken omtrent automatisering.

Onze doelstelling? “Een altijd werkend systeem.” Interesse? Dan gaan we graag met u aan tafel om de mogelijkheden voor het overnemen van uw automatisering te regelen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

 

Erik

Specialist kantoorautomatisering
030 - 258 56 02
e.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll