Zakelijk beeldbellen

Circuit: de toekomst van communiceren en samenwerken voor teams

Trends verzorgt de implementatie van Circuit van Unify voor zakelijk beeldbellen tussen collega’s en klanten. Circuit combineert de waarde van videoconferenties met de kracht en invloed van sociale samenwerking. Creëer een digitale werkplek met de hoogwaardige spraak- en beeldkwaliteit van Circuit. Uw team is mobiel, bereikbaar en beschikbaar.

Hoe werkt beeldbellen met Circuit?

Circuit van Unify is alles wat uw team nodig heeft om te communiceren met elkaar en de klant. Het is spraak, video, scherm delen, chatten en bestanden delen in één. Samenwerken wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zelf wanneer iedereen zich op een andere locatie bevindt.

Wanneer persoonlijke meetings niet mogelijk zijn door drukke agenda’s of afstand, is videobellen de oplossing. Met de hoogwaardige spraak- en beeldkwaliteit van Circuit zijn collega’s direct met elkaar verbonden vanaf elk device en iedere locatie. Het enige waar u aan moet denken, is een goede internetverbinding.

De conversaties via beeldbellen worden opgeslagen. Chats, documenten en video’s kunnen gedeeld worden met uw team of andere belanghebbenden binnen uw organisatie. Breng uw team samen, organiseer uw projecten en krijg dingen voor elkaar met beeldbellen via Circuit.

Voordelen Circuit

  • Snel geïnstalleerd en opgestart
  • Online samenwerken vanaf iedere locatie
  • Hoogwaardige spraak- en beeldkwaliteit (HD)
  • Alles geïntegreerd in één applicatie

Aanbieding Circuit

Met Circuit heeft u een volwaardige werkplek in de cloud, inclusief zakelijk beeldbellen. De implementatie gaat razendsnel en de integratie is zo gedaan. De kosten per gebruikerslicentie zijn ook nog eens laag.

Trends wil bedrijven kennis laten maken met de voordelen van Circuit van Unify. Wij bieden daarom 100 gratis Circuit basis licenties, zodat u meteen aan de slag kunt met beeldbellen en online samenwerken.

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Hoe werkt beeldbellen met Circuit?

Download

Direct aan de slag met beeldbellen?

Vul onderstaand formulier in, ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll