Altijd bereikbaar, met bellen via Microsoft Teams

Microsoft Teams staat bekend als de alles-in-één-app die bellen, chatten, vergaderen en samenwerken combineert voor slimmer werken. Telefonie binnen deze oplossing heeft veel functionaliteiten die vergelijkbaar zijn met een cloud telefooncentrale. Bellen wordt zo een stuk overzichtelijker voor gebruikers. Naast gebruikersopties zijn er ook groepsopties en beheeropties voor IT. Microsoft voegt steeds weer nieuwe opties toe.

Functionaliteiten personaliseren

Bellen met Microsoft Teams is heel eenvoudig. Via een overzichtelijk scherm hebben gebruikers toegang tot de belangrijkste opties, zoals het belmenu met alle telefoniefunctionaliteiten, de dialpad, snelkeuzetoetsen en -groepen, de volledige gespreksgeschiedenis en beheerinstellingen voor het beantwoorden van oproepen. Gebruikers kunnen deze opties zelf configureren voor een persoonlijke ervaring. 

De voordelen van Microsoft Teams op rij:

  • Eén centrale tool voor samenwerken en bellen voor optimale bereikbaarheid en productiviteit.
  • De applicatie is op ieder device beschikbaar: desktop, browser, mobiele apps en IP devices.
  • Minder applicaties nodig met soortgelijke functionaliteiten en daardoor efficiënter IT-beheer.
  • Maak kennis met bellen via Microsoft Teams, nu 2 maanden gratis op proef.

Veilige online omgeving

Alle data die wordt uitgewisseld met Microsoft Teams blijft vertrouwelijk. Gebruikers werken altijd en overal samen en vanaf ieder device. Bedrijven kiezen zelf welke apps nodig zijn om effectief te kunnen werken. Bellen met Microsoft Teams biedt kwalitatieve spraak- en videogesprekken vanuit één centrale tool. Met de juiste Microsoft licentie is het een kleine stap om vaste telefonie te integreren. Haal hiermee het maximale uit Microsoft Teams.

Nu 2 maanden gratis op proef!

Wilt u meer weten over de voordelen van bellen met Microsoft Teams? Informeer naar de actie: 2 maanden gratis op proef voor 10 gebruikers inclusief nummerblok voor in en uitgaand bellen. Neem contact met ons op.

Reinier

Specialist Cloud ICT
010 281 22 20
r.gunter@trends.nl

boek

Gratis e-book

Download

2 maanden gratis trial!

Informeer naar de actie: 2 maanden gratis op proef voor 10 gebruikers. Vul onderstaand formulier in voor de gratis trial.

    Nieuwsbrief

      Scroll