5MOT: 5 Minuten Online Training

  • Geschreven door Reinier Gunter
5MOT: 5 Minuten Online Training

5MOT staat voor 5 Minuten Online Training en is een online leerplatform met korte, praktische lessen. Op dit moment zijn er meer dan 400 trainingssessies voor Microsoft producten beschikbaar, zoals Word, Excel en Outlook en oplossingen als Microsoft Teams, Bookings en Forms. Met het volgen van deze korte trainingen haalt u meer uit uw Office pakket. Uw medewerkers leren in hun eigen tempo en vanaf een device naar keuze. Het 5MOT platform is bereikbaar via de webbrowser en als app op de smartphone en tablet.

Optimaal gebruik van Microsoft Office
Gebruikers leren waar en wanneer ze willen. Dagelijks maken zij gebruik van Microsoft Office ter ondersteuning van de werkzaamheden. Uit onderzoek blijkt dat slecht 25% van alle functies wordt gebruikt. Deze functionaliteiten zijn er om werken en samenwerken te vereenvoudigen. Zonde als ze niet optimaal worden benut. Klassikale trainingen zijn niet nodig. In 5MOT kunt u eenvoudig modules inzien en volgen. In slechts enkele minuten zijn uw medewerkers bijgepraat en geïnformeerd over de mogelijkheden.

5MOT verbetert de productiviteit
Door 5MOT blijven uw medewerkers op de hoogte van de mogelijkheden van alle beschikbare Microsoft producten. Waardoor ze nog beter kunnen werken en samenwerken. U houdt de regie met de Admin tool van 5MOT. Via deze tool kunt u medewerkers in- en uitschrijven, de voortgang monitoren en rapportages maken van de beschikbare data.

Meer weten over 5MOT en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll