DIEV: Data Informatie Eindgebruiker Veiligheidstraining

  • Geschreven door Reinier Gunter
DIEV: Data Informatie Eindgebruiker Veiligheidstraining

De online training Data Informatie Eindgebruiker Veiligheidstraining draagt bij aan het verhogen van de bewustwording rondom cybercriminaliteit binnen uw bedrijf. Onderwerpen als AVG, website fraude, whaling via WhatsApp, foute betaalverzoeken en veilig social media komen aan bod. Om uw bedrijf veilig online te laten functioneren is het belangrijk dat alle medewerkers deze basis meekrijgen.

Resultaten met DIEV
Gebruikers worden onder meer getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails aan de hand van concrete voorbeelden. De training draagt bij aan veilig werken, waardoor de risico’s worden teruggebracht en de kans op datalekken via medewerkers wordt verkleind. Andere resultaten van de training zijn:

  • Bewustwording van digitale gevaren.
  • Inzicht in vormen van cybercriminaliteit.
  • Toegang tot officieel ECDL (European Computer Driving Licence) examen.

Korte online lessen
DIEV is onderdeel van de 5 Minuten Online Training (5MOT) en bestaat uit totaal 30 modules van elk 5 minuten. Het platform is bereikbaar via de webbrowser en als app op de smartphone en tablet. U houdt de regie met de Admin tool. Via deze tool kunt u medewerkers in- en uitschrijven en rapportages inzien van medewerkers en de organisatie.

Meer weten over DIEV en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll