Multichannel oplossing voor productief thuiswerken

  • Geschreven door Reinier Gunter
Multichannel oplossing voor productief thuiswerken

Multichannel biedt verschillende kanalen voor communicatie die met elkaar verbonden zijn, en daarom ideaal voor effectief en productief thuiswerken. Daarnaast wordt de bereikbaarheid van de organisatie vergroot en luistert u naar de klantbehoefte, waarin keuzevrijheid voorop staat. Trends heeft een hoogwaardig portfolio waar multichannel oplossing naadloos op aansluiten. Hiermee bieden wij volledige ondersteuning bij het maximaliseren van de productiviteit en verhogen van de klantenservice.

Inspelen op de marktbehoefte
Trends constateert dat klanten zochten naar een schaalbare oplossing voor hun klant contact center. Steeds vaker ook in een gecombineerd aanbod van zowel contact center en bedrijfstelefonie, om klanten en medewerkers een multichannel ervaring te bieden die past bij deze tijd. Bedrijfstelefonie, internet en contact centers hoeven niet meer los van elkaar te werken, maar komen juist samen in een slimme integratie die de bereikbaarheid vergroot. We merken op dat klanten en medewerkers stellen steeds hogere eisen aan goede bereikbaarheid en dienstverlening. Daarnaast wordt communicatie voortdurend complexer met de toevoeging van mobiele applicaties. Trends biedt een multichannel oplossing voor bedrijven die de bereikbaarheid willen vergroten en productiviteit stimuleert.

Multichannel in de praktijk
Multichannel zorgt voor een perfecte integratie tussen alle denkbare functionaliteiten die het klantcontact ondersteunen. Alles komt in één omgeving waar alles netjes wordt bijgehouden en gestructureerd. Denk aan WhatsApp, webchat, e-mail, social en telefonie. Blijf uw klanten op de best mogelijke manier bedienen en zorg dat u op alle kanalen optimaal bereikbaar bent en kan interacteren met de klant. Trends denkt mee voor een oplossing op maat, die exact past bij uw bedrijfsdoelstelling en de behoeften van uw klanten en medewerkers. Met een multichannel omgeving creëert u de ultieme klantervaring. Uw medewerkers hebben toegang tot de volledige historie, gespreksgeschiedenis, contactgegevens en meer om de klant optimaal te bedienen. De voordelen van een multichannel oplossing zijn onder meer:

  • Alle benodigde klantinformatie is direct zichtbaar
  • Eenvoudige integratie met bestaande systemen
  • Krachtige workflows voor een effectieve samenwerking
  • Gebruiksvriendelijke omgeving waar alle kanalen samenkomen
  • Verhoogt de productiviteit en bereikbaarheid

Uw multichannel oplossing
Trends ICT Groep levert totaaloplossingen die u helpen bij het realiseren van snelle, persoonlijke en relevante klantenservice. Van advies tot implementatie en onderhoud. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll