Ontdek waardevolle productinformatie via video

  • Geschreven door Arnaud Nelemans
Ontdek waardevolle productinformatie via video

Bij Trends hebben we nagedacht over een nieuwe manier van informatie beschikbaar stellen en kennisdeling. Na de implementatie kan er behoefte ontstaan naar specifieke informatie of meer verdieping binnen een bepaalde feature of tool. Informatie online opzoeken of contact opnemen met de klantenservice zijn opties, maar Trends wil nog een mogelijkheid bieden.

Productvideo’s op maat
We hebben gekozen voor een optie die past bij deze tijd en in een oogopslag de meerwaarde laten zien van een oplossing, namelijk: productvideo’s. Dit zijn korte video’s waarin een product of oplossing wordt uitgelicht door een specialist. Trends heeft al een verzameling productvideo’s online staan over onder andere de communicatieoplossingen KPN ÉÉN, Unify, @COM en Microsoft Teams. Krijg direct een goede indruk van het potentieel van de oplossing.

Productdemonstraties van specialisten
Trends houdt de ontwikkelingen van het IT-landschap nauwlettend in de gaten en voorziet u graag van advies op het gebied van communicatie voor de zakelijke markt. De productvideo’s tonen diverse onderdelen en mogelijkheden van de desbetreffende oplossing. Onze specialisten demonstreren functionaliteiten via een extra scherm en geven praktische tips. We laten zien hoe het product werkt en hoe het eruit ziet, zodat u direct op de hoogte bent van de mogelijkheden. Alle productvideo’s zijn terug te vinden op onze website.

Maximale potentieel van communicatieoplossingen
We vinden het belangrijk dat u als klant het maximale uit deze oplossingen haalt. Trends werkt al met succesvolle producttrainingen en handleidingen over de oplossingen. Nu hebben we een serie productvideo’s ontwikkeld en beschikbaar gesteld die het product of de oplossing toelichten. Zodat u in uw eigen tijd waardevolle productinformatie kunt opdoen.

De volgende productvideo’s vindt u op onze website:

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Scroll