Tackle thuiswerken met één app

  • Geschreven door Victor Visser
Tackle thuiswerken met één app

Ineens zat heel Nederland thuis. Alle activiteiten moeten nu binnen vier muren plaatsvinden. Als u gewend bent om fulltime op kantoor te werken, met alle bijbehorende faciliteiten, is thuiswerken een geheel nieuwe ervaring. Het werk blijft doorgaan en de verwachting is dat uw medewerkers ook met dezelfde instelling aan het werk blijven. Dan is het slim om een volledige geïntegreerde thuiswerkplek aan te bieden, die de medewerkers ondersteund in de dagelijkse werkzaamheden. Samenwerken, meetings, klantcontact, alles optimaal geregeld.

Nieuwe kijk op kantoorautomatisering
Uw kantoorautomatisering doortrekken naar thuis. Voor het nieuwe werken zijn thuiswerkplekken van groot belang. Mobiele werkplekken met dezelfde beschikbaarheid van technologie en software als op kantoor. Het werk gaat door, en daarom moeten de faciliteiten net zo goed zijn als de oude werkomgeving. Nederlandse bedrijven zijn genoodzaakt om snel te schakelen en te kiezen voor een volledig geïntegreerde oplossing die de thuiswerkers alle voordelen biedt zoals zij gewend zijn. Trends adviseert bedrijven over kantoorautomatisering, slimme software en de juiste koppelingen. Afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en -cultuur.

Circuit tilt thuiswerken naar een hoger niveau
Dit zijn ongekende tijden en onze samenwerking met onze klanten is belangrijker dan ooit. We werken er hard aan om klanten de ondersteuning en opties te bieden die ze nodig hebben op het gebied van kantoorautomatisering. Circuit van Unify is een tool welke op dit moment uitkomst biedt voor het langdurige thuiswerken. Circuit verbetert de communicatie en samenwerking van teams door spraak, video, chat, scherm delen, bestanden delen en opslag in één app te combineren. Mobiel werken is nog niet voor elk bedrijf vanzelfsprekend. Adviseurs van Trends kunnen op dit moment op afstand adviseren en de voorbereidingen regelen voor de implementatie. Dit doen we met een online meeting of videobellen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden op locatie. Zo bent u snel verzekerd van een slimme tool die binnen een dag geïnstalleerd is en waar uw medewerkers meteen mee aan de slag kunnen.

Nummer 1 tool voor kleine- en middelgrote bedrijven
Circuit is een gebruiksvriendelijke, veilige en kwalitatieve app voor bedrijven die op zoek zijn naar een slimme manier om thuiswerken zo compleet mogelijk te maken. Circuit werkt via een beveiligde webbrowser om verbinding te maken met de cloud en de browser gebruikt de WebRTC-protocol voor de sessies. Al uw gesprekken met andere Circuit-gebruikers zijn versleuteld en veilig. Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Circuit, speciaal afgestemd op kleine en middelgrote bedrijven.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. 

Scroll