Trends ICT Noord krijgt vorm na overname Zinger Telecom

  • Geschreven door Victor Visser
Trends ICT Noord krijgt vorm na overname Zinger Telecom

Met ingang van 15 juli 2019 heeft Trends ICT Groep telecom leverancier Zinger Telecom overgenomen. Zinger Telecom heeft een indrukwekkende geschiedenis in maatwerk telecomoplossingen en ruim 20 jaar ervaring in de branche. Een fundering van kennis en vertrouwen waar Trends graag op verder bouwt.

Integratie productportfolio
Zinger Telecom zal het volledige Trends productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en cloud IT-diensten gaan aanbieden. De vestiging van Zinger Telecom in Hoogeveen gaat verder onder de naam Trends ICT Noord. Daarmee zet Trends de volgende stap in landelijke dekking. Victor Visser, directeur Trends ICT Groep: “Deze overname past binnen de groeistrategie van Trends. We zijn vanaf onze start in 1986 ambitieus en willen verdeeld over heel Nederland onze ICT-services aanbieden.”

Trends heeft naast de hoofdvestiging en het kenniscentrum in Rotterdam vestigingen in Amsterdam en Utrecht. De nieuwe vestiging in Hoogeveen is hiermee de lokale vertegenwoordiger in het noorden van Nederland. Het volledige productportfolio zal onder Trends ICT Noord in de markt worden gezet. Visser: “In de dienstverlening en communicatie naar bestaande klanten staat continuïteit voorop. Medewerkers van Zinger Telecom blijven op de locatie in Hoogeveen werkzaam. Trends biedt een aanvulling en verbreding van het huidige portfolio dat van waarde is voor de gehele ICT-infrastructuur binnen mkb-bedrijven.”

Landelijke ICT-partner
Trends ICT Groep ziet ruimte voor een grote landelijke speler met lokale aanwezigheid en zet met deze overname een stap in de gewenste richting. Als gedreven ICT-partner levert en integreert Trends oplossingen voor een toekomstgerichte informatie- en communicatie-omgeving. Bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen op het gebied van ICT-infrastructuur binnen het mkb gelden als uitgangspunt voor de eigen innovatieve, in de praktijk beproefde oplossingen. Nieuwe en vaste klanten ervaren de voordelen van optimale kennis en service. Inclusief lokaal aanspreekpunt.

Scroll