Uw bedrijf future-proof met Cloud ICT

  • Geschreven door Victor Visser
Uw bedrijf future-proof met Cloud ICT

Als ondernemer bent u betrokken bij uw bedrijf, medewerkers en streeft u naar continuïteit en kwaliteit in de bedrijfsvoering. Uw IT-landschap heeft invloed op hoe uw medewerkers, klanten en partners met elkaar communiceren en zakendoen. IT-partners selecteren en het huidige aanbod aan applicaties en technologieën onderzoeken, kost veel tijd. Door u te laten adviseren, wordt het aanbod overzichtelijk en duidelijk. Een future-proof oplossing klinkt aantrekkelijk, maar wat houdt het precies? In deze blog vertellen we er u graag meer over.

Toekomstbestendig door samenwerking
Elk bedrijf staat voor uitdagingen. Zo wilt u dat uw IT-omgeving optimaal is ingericht en voor u werkt. Wij geloven in een schaalbaar platform, dat met gebruik van de best passende technologieën de basis biedt voor een future-proof digitaal IT-landschap. Uw kantoorautomatisering en telefonie volledig in de cloud zorgt voor deze veilige basis. Al sinds 1986 leveren we telecommunicatie en datadiensten aan zakelijke gebruikers en weten we precies wat er speelt in de markt en welke technologieën beschikbaar zijn.

Voorbereiding werken in de cloud
Om tot een passend IT-plan te komen, is inzicht nodig in de huidige situatie van het IT-landschap. Daarin is niet alleen de inventarisatie van toestellen, apparaten en licenties belangrijk, maar ook een gedegen analyse van uw netwerkbeveiliging en de stabiliteit van uw huidige netwerk. Een gedetailleerd en grondig onderzoek van de huidige situatie, geldt als basis voor een future-proof IT-plan rondom de digitale infrastructuur. Future-proof betekent een toekomstbestendige IT-landschap, welke flexibel, kostenbesparend en schaalbaar is en past bij de bedrijfsdoelstellingen. Nederlandse bedrijven die nu willen overstappen naar de cloud, in welke vorm dan ook, hoeven niet per se een inhaalslag te maken, maar wordt gevraagd om kritisch te kijken naar een strategie en visie rondom cloudtechnologie.

Cloud ICT is onbegrensd
Net als de boekhouding, schoonmaak en recruitment, kunt u ook uw IT uitbesteden. Door het onderhoud, support en beheer uit te besteden, kunt u zich focussen op het ondernemerschap. Werken met een gestandaardiseerde, veilige en future-proof ICT-oplossing, biedt onbegrensde mogelijkheden op het gebied van samenwerken. Tussen collega’s onderling, klanten en derde partijen. U bent optimaal bereikbaar en beschikbaar voor uw klanten. Trends heeft Cloud ICT ontwikkeld voor de ondernemer van nu. Met Cloud ICT heeft u een online werkplek, server-omgeving en kunt u kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt. Zodoende bent u met één applicatie voorzien van een volledig arsenaal aan mogelijkheden. Kies voor een future-proof IT-infrastructuur die met uw meebeweegt en zich aanpast aan de huidige situatie van uw bedrijf.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. 

Scroll