Trends ICT brengt bedrijven verder

We nemen u graag mee in ons verhaal, om te laten zien waarom wij doen wat wij doen als landelijke speler op het gebied van telefonie en kantoorautomatisering. Bekijk hieronder onze brandstory:

 

Hoogstaande kwaliteit, continuïteit en service staan bij ons op 1. We hebben elke expertise in huis. Van techniek tot support en van relatiebeheer tot research & development. Onze specialisten staan voor klaar en ondersteunen wanneer dat nodig is, hebben antwoord op vragen en voorzien in vakkundig advies.

We staan ondernemers bij in alles wat met zakelijke communicatie te maken heeft. Zoals met Cloud ICT: ons complete pakket van telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten.

Cloud ICT

Trends Cloud ICT is de betrouwbare en veilige totaaloplossing voor telefonie en kantoorautomatisering in de cloud. U beschikt over talloze opties voor videobellen en voor vaste en mobiele telefonie. Ook heeft u een online werkplek en server-omgeving.

U weet vooraf precies wat u maandelijks per werkplek kwijt bent. Daarnaast is Cloud ICT schaalbaar: wanneer uw bedrijf groeit, dan groeit Cloud ICT automatisch mee.

Lees direct meer in ons e-book Kantoor en telefonie in de cloud.

Voordelen Cloud ICT

Met Cloud ICT van Trends kiest u voor een uitgebreid totaalpakket voor uw bedrijf. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor deelproducten of losse configuraties. We zetten enkele voordelen op rij:

  • De afspraken voor beheer van uw omgeving zijn geborgd in een overzichtelijke Service Level Agreement. U betaalt alleen voor dat wat u gebruikt.
  • Videobellen zorgt ervoor dat u altijd face-to-face contact heeft met klanten en collega’s, waar u op dat moment ook bent.
  • Koppel Cloud ICT met uw CRM of ERP systeem. Zo kunt u direct de gegevens van de beller inzien, noteren of aanpassen.

Trends werkt voor u

Vanuit onze diverse locaties werken wij voor heel ondernemend Nederland. U kunt bij Trends ICT Groep terecht voor al uw vragen over uw telefonie en kantoorautomatisering. Wij denken daarbij niet in losse producten of omvangrijke abonnementen, maar in totaaloplossingen op maat. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs.

Benno

Specialist Cloud ICT
010 - 281 22 02
info@trends.nl

boek

Gratis e-book
Kantoor en telefonie in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll