Arbeidsbemiddelaar Daan profiteert van volledige kantoorautomatisering

Daan is een Nederlands arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op vacatures in diverse domeinen. Zelf zegt Daan: ik sta voor een wereld vol leuke banen en geloof in uitmuntend werkgeverschap. Via arbeidsbemiddeling komen de juiste mensen op de juiste plekken terecht. Extern en intern. Inmiddels zijn er 11 Daan vestigingen door heel het land en werken zo’n 150 professionals op kantoor en 2000 in het veld. Om die zo goed mogelijk te ondersteunen heeft Daan ingezet op toekomstbestendige en geïntegreerde kantoorautomatisering.

De uitdaging

Charlotte Wurth is Facilitair Manager bij Daan en zorgt ervoor dat alle faciliteiten aanwezig zijn, zodat medewerkers optimaal hun werk kunnen doen: “Voorheen hadden we twee leveranciers voor het beheer van onze IT-oplossingen. Naast dat het administratief niet handig was, waren we ook op zoek naar een geïntegreerde oplossing voor ons groeiende bedrijf. In onze selectie mogelijke IT-partners kwam ook Trends aan bod. We zochten naar een partner die meedenkt, goede support levert, aansluit op onze waarden en een alles-in-één oplossing kan bieden. Zodoende vroegen we Trends om een voorstel.

De oplossing
Al direct vanaf het eerste contactmoment was Charlotte onder de indruk van de persoonlijke benadering en werkwijze van Trends: “We hadden een goed eerste gesprek met Reinier en onze wensen en voorwaarden zagen we terug in het voorstel omtrent een toekomstbestendige en geïntegreerde IT-oplossing. Zowel de vaste telefonie als mobiele telefonie en de kantoorautomatisering is in beheer bij Trends. De vakkundige service en het persoonlijke contact maken van Trends een ideale IT-partner. Onze medewerkers kunnen overal vandaan werken en alles wordt op afstand geregeld. Zij hebben nauwelijks iets gemerkt van de transitie en worden direct geholpen bij supportvragen.”

Het resultaat
Daan is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2021/2022 en natuurlijk draagt de gebruikerservaring van IT-middelen door medewerkers bij aan de overall score. Charlotte: “Onze focus lag eerst bij het goed beveiligen van laptops en snel internet, maar dankzij Trends zijn we verder gaan denken over het belang van toekomstbestendige kantoorautomatisering. Remote werken heeft een enorme vlucht genomen en we zijn daarin volledig ontzorgd. Oplossingen van bijvoorbeeld Microsoft en KPN zijn van hoge kwaliteit en daar plukken wij de vruchten van. Laptops worden op afstand ingespoeld en we hebben altijd en overal contact met elkaar. We werken veel met persoonsgegevens en onze omgeving is goed beveiligd en AVG-proof gemaakt, zodat we zorgeloos ons werk kunnen doen.”

Over Trends ICT
Trends ICT helpt al meer dan 35 jaar de beste telecom- en automatiseringsoplossing te vinden voor haar klanten. Die ervaring brengt Trends ICT mee als ze voor haar klanten op zoek gaat naar een passende oplossing voor uw situatie.

Trends ICT heeft alles in eigen hand, van het leggen van de bekabeling tot en met de laatste muis aan de computer, en alles wat daartussen zit. Zo heeft de klant voor de complete bedrijfscommunicatie en automatisering maar één leverancier om mee te sparren. Dat maakt het wel zo makkelijk.

Benieuwd wat Trends ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer cases Minder cases
Paralax
Scroll