Cloud ICT biedt een interieuradviseur altijd actuele productinformatie

Als eigenaar van een interieurstudio met 35 medewerkers, bezoekt Laura de Vries haar klanten vaak op haar fiets om ze persoonlijk advies te geven.

“Mijn werkplek? Overal waar ik met mijn fiets kan komen. Ik ben het visitekaartje van ons bedrijf en zorg ervoor dat ik dicht bij onze klanten ben. Ik geef advies op locatie en de backoffice regelt het papierwerk.”

Voorheen ging er veel tijd verloren. Laura moest namelijk de informatie van de klant naar kantoor mailen of naar kantoor bellen om de laatste productinformatie op te vragen.

“Dat maakte het persoonlijk advies lastig en tijdrovend. Er gingen dan ook meerdere afspraken overheen voordat we een passend interieur voor de klant gevonden hadden.”

Hoe de cloud leidt tot beter interieuradvies

Deze manier van werken, kostte Laura niet alleen veel tijd, maar ook haar klanten moesten meer tijd vrij maken om interieuradvies te krijgen. Ze overwoog om te gaan werken in de cloud. Laura zag er de voordelen wel van in, maar maakte zich ook zorgen over de veiligheid van haar gegevens.

Door een oriënterend gesprek met Trends raakte Laura overtuigd. Via de cloud heeft ze altijd toegang tot de laatste productinformatie. Zo kan ze haar klanten veel sneller van persoonlijk advies voorzien.

“Waar ik ook ben, ik ben altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij onze klanten. Cloud ICT is de oplossing die ervoor zorgt dat ik overal kan werken. Of ik daar nu mijn telefoon, laptop of tablet voor gebruik. Trends zorgt dat alles perfect werkt, zodat ik zelf niet meer naar mijn ICT hoef om te kijken. Dat geeft me meer tijd om gewoon mijn werk te doen.”

Sneller en veiliger werken met een online werkplek

Over de veiligheid van haar gegevens maakt Laura zich ook geen zorgen meer. Trends heeft haar weten te overtuigen dat werken in de cloud niet alleen slimmer, maar ook veel veiliger is. Als ze nu haar telefoon of laptop kwijt raakt, staan haar gevoelige gegevens veilig in de cloud opgeslagen.

“De veiligheid van de gegevens van onze klanten is met Cloud ICT gewoon goed geregeld. Door de nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige gegevens vind ik dat een pré. Dat biedt mij als ondernemer zekerheid!”

Cloud ICT heeft Laura geholpen om haar klanten sneller en beter van persoonlijk interieuradvies te voorzien. Bent u benieuwd hoe Trends u hiermee kan helpen? Lees meer over werken in de cloud en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases Minder cases
Paralax
Scroll