Een transportbedrijf bespaart op belkosten met VoIP

Marco de Bruin is als eigenaar van een transportbedrijf mede verantwoordelijk voor de planning. Hij is de hele dag aan het bellen met klanten en chauffeurs.

“Een gemist telefoontje kan betekenen dat ik een belangrijke opdracht misloop. Als transportbedrijf moet ik volledig kunnen vertrouwen op ons telefoonsysteem, want anders laat ik een hoop geld liggen.”

Naast transport in eigen land rijden wij voornamelijk ladingen en deelladingen door heel Europa. De telefoonkosten liepen dan ook hoog op.

Betere bereikbaarheid en lagere telefoonkosten door cloud telefonie

Met cloud bellen van Trends kan Marco niet alleen goedkoper bellen, maar ook nog eens flexibeler werken. Bellen via de cloud is namelijk vele malen voordeliger. Daarnaast kan Marco zijn vaste zakelijke nummer gebruiken op zijn mobiele telefoon. Hij kan zowel mobiel bellen als gebeld worden met het nummer dat hij ook op kantoor gebruikt.

“Al onze chauffeurs bellen via de cloud op hun mobiele telefoon. Dat werkt een stuk beter en goedkoper. Bovendien kan ik zelf ook veel makkelijker afspraken buiten de deur plannen. Ik kan bellen in de cloud zo instellen dat alle gesprekken van ons vaste nummer op mijn mobiel binnenkomen. Zo loop ik geen belangrijke opdrachten mis.”

Het transportbedrijf van Marco is door cloud telefonie nog bereikbaarder en mobieler geworden. Daarnaast wordt er veel op telefoonkosten bespaard. Wilt u ook besparen op uw telefonie en overal bereikbaar zijn? Lees alles over cloud telefonie of neem contact op met Trends voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer cases Minder cases
Paralax
Scroll