“Het SOLMAR je ICT partner zijn!”

Mede door de bekende succesvolle tv-slogan: “het SOLMAR je vakantie zijn” is Solmar de afgelopen 5 jaar met een Zoover Award verkozen tot ‘Beste Aanbieder Zonvakanties’. Afgelopen jaar is Solmar ook verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Zonvakanties’.

Goede service en kwaliteit
Zoveel mogelijk service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar Tours in 1984 werd opgericht. En dat heeft vandaag de dag, ruim 30 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar Tours daar tevreden op terugkijkt. Naar welke bestemming u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Of u nu de zon op gaat zoeken of een stedentrip maakt, altijd doen wij er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken.

Trends ICT Utrecht gaat voor het hoofdkantoor van Solmar een hosted telefonie oplossing realiseren met een maatwerk CRM integratie voor haar Callcenter om zo de service en kwaliteit op niveau te houden en te verbeteren waar mogelijk.

Meer cases Minder cases
Paralax
Scroll