Cloud diensten Rotterdam

Altijd en overal werken vanaf je laptop, tablet of telefoon. Met de flexibele tijdsindeling en werkplekken is dit tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Hoe ga je daar mee om als bedrijf? En hoe zorg je als bedrijf voor een bereikbaar en betrouwbaar netwerk? Bij Trends ICT helpen we u graag met de ICT dienst van het moment; werken in de Cloud. Bij Trends maken we op maat gemaakte Cloud oplossingen voor allerlei typen bedrijven. Of u nu meerdere vaste werkplekken heeft of flexibele werkplekken. Bij Trends maken we op maat gemaakte Cloud oplossingen voor allerlei typen bedrijven. Heeft u een aantal vaste werkplekken en wilt u flexibeler werken? Onze Cloud diensten kunnen we op maat adviseren voor elke wens.

Wat is een Cloud en wat kun je ermee?

Werken in de Cloud is het opvragen, opslaan en delen van bestanden op een ander plek van uw vaste plek. Van tevoren is deze plek niet bekend en in principe ‘onzichtbaar’. Vandaar de naam ‘wolk/Cloud’. Technisch gezien is de online werkplek van Cloud ICT dus een hardware-onafhankelijke werkomgeving in de Cloud. De werkplek beidt een apparaat en locatie onafhankelijke toegang tot datagegevens, e-mail en bestanden.  Dit houdt in dat u altijd kunt werken, op wat voor soort werkplek of locatie u zich ook bevind. Ook de koppeling tussen de devices regelen wij. Zo zit je letterlijk op woljes!

In de Cloud werken, wat betekent dit in de praktijk?

U bent onderweg in de trein en krijgt een belangrijk telefoontje van een klant uit het buitenland. U neemt op en belt via de Cloud met lage gesprekskosten. Zo kunt u de klant uitgebreid helpen! Op datzelfde moment opent u uw laptop en heeft u direct toegang tot belangrijke stukken en naslagwerk, welke zijn opgeslagen in de Cloud van uw bedrijf. Door de koppeling tussen de call en uw laptop ziet u de belangrijkste gegevens van uw klant op uw laptopscherm. Wel zo persoonlijk; zo hoeft u deze niet opnieuw te vragen en kunt u de belangrijkste details en stukken direct doormailen.

Bovenstaand is slechts een voorbeeld van de onafhankelijkheidsvoordelen voor u en uw medewerkers. Hoe flexibel is uw bedrijf? We dagen u graag uit en gaan graag met u om tafel voor een oriëntatiegesprek werken in de Cloud.

Cloud diensten in Rotterdam

Het succesvol beheren van jouw Cloud ICT systemen, daar blinken we in uit. Cloud ICT is één van onze producten welke een enorme toevlucht heeft genomen. Vandaar ook onze gezonde interesse in deze dienst. Heeft u interesse in deze dienst en wilt u snel schakelen? Met onze vestiging in Rotterdam zijn we altijd bij u in de buurt. Ons kantoor is vlakbij de A16 en A20 gelegen, dus eenvoudig bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. We komen ook graag bij u op locatie langs, dus geef ons een belletje en we zijn onderweg. Benieuwd wat we voor andere bedrijven in Rotterdam hebben betekent? Lees onze cases en vraag een eerste kennismakingsgesprek aan!

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll