Cloud ICT Rotterdam

Werken vanaf meerdere locaties met behoud van het gebruiksgemak van uw eigen, vertrouwde werkplek; dat is werken in de Cloud. Bij Trends leveren we Cloud ICT diensten voor allerlei type bedrijven. Van MKB tot grote organisaties, al 30 jaar lang staan we in de frontlinies van ICT en Cloud ontwikkelingen.

Wat is Cloud ICT

De term ‘Cloud’ komt voort uit Cloud computing. Cloud computing is de totale opslag van bestanden, software en gegevens waar u op elk moment én op elke locatie toegang tot hebt. De ruimte voor deze opslag bevind zich in de ‘cloud’, vrij vertaald: wolk. Deze plek is geen tastbare plek, vandaar de term. In de praktijk betekent dit dat u dus van elke gewenste locatie op elk moment kunt werken. Daarbij verzorgt Trends de koppeling tussen de verschillende software en devices, waardoor synchronisatie automatisch en correct plaatsvind. Zo kunt u bijvoorbeeld onderweg in de trein belangrijke telefoontjes via de Cloud opnemen en besparen op gesprekskosten. En stel dat u met uw laptop op schoot zich kan hierop automatisch de gespreksmodule geactiveerd worden. Op deze manier kunt u eenvoudig de laatste calls inzien van uw klant en de belangrijkste gegevens noteren van dit laatste gesprek. Wilt u dit gesprek nogmaals teruglezen wanneer u weer op kantoor bent? Geen probleem, door de koppeling tussen al uw devices, kunt u ook op uw vaste werkplek verder met het managen van de klant.

Cloud werken is niet meer weg te denken uit uw organisatie

Als bedrijf moet u mee met de tijd; software veranderd, systemen veranderen en daarmee ook alle afhankelijkheden van deze systemen. Waar het vroeger nog gebruikelijk was om de agenda alleen in te zien via de vaste computer, is het nu al een hele tijd gebruikelijk om altijd en overal de agenda in te zien. Dit vertaalt zich door naar alle werkprocessen. Steeds meer slimme systemen haken in op deze veranderingen en daarom is flexibel werken voor u en uw organisatie niet meer weg te denken uit deze tijd.

Cloud ICT in Rotterdam

Het succesvol beheren van jouw Cloud ICT in Rotterdam, daar worden wij enthousiast van. De laatste jaren heeft Cloud ICT zijn toevlucht genomen en vandaar ook onze gezonde interesse in deze dienst. Ons kantoor is vlakbij de A16 en A20 gelegen, zo zijn we altijd in de buurt van uw Rotterdamse kantoor. Ons business center is eenvoudig bereikbaar in Rotterdam, gelegen aan de hoofdweg met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast komen we ook graag bij u op kantoor langs voor een adviesgesprek. Lees onze cases en vraag een eerste kennismakingsgesprek aan!

Arend

Specialist Cloud ICT
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll