Cloud ICT-scan

Gratis scan richting uw online werkplek

Uw telefonie en kantoorautomatisering geregeld met Trends Cloud ICT

Trends Cloud ICT is de betrouwbare en veilige totaaloplossing voor telefonie en kantoorautomatisering in de cloud. De online werkplek van Cloud ICT is een hardware-onafhankelijke werkomgeving in de cloud. Helemaal van nu.

Ontdek onze geïntegreerde oplossingen

Maak een afspraak voor het ontvangen van de gratis Cloud ICT-scan. Bel met Trends ICT Groep, 010-281 22 02 of vul het formulier in voor een kennismaking.

Wat is de Cloud ICT-scan?

  • Een check op al uw abonnementskosten: van telefonie tot data en servicecontracten
  • Uw huidige hardware en de status ervan in kaart gebracht, zoals de telefooncentrale, toestellen en mobiele telefoons
  • Een advies en voorstel op maat voor uw onderneming

Toekomstbestendige ICT

Kiest u voor Cloud ICT, dan zorgen we voor een volledig vernieuwde ICT zonder (extra) investeringen. Uw bestaande licenties, toestellen en werkplekken gaan mee naar de cloud. Daarbij is het aanschaffen van nieuwe apparatuur vaak niet nodig.

De oplossing voor de ondernemer van nu

Trends Cloud ICT is een high-end dienstverlening voor al uw ICT. Met Cloud ICT heeft u talloze opties voor videobellen, vaste en mobiele telefonie. Ook heeft u een online werkplek en server-omgeving. U kunt kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt. Maak de stap van traditionele ICT naar cloud ICT en bespaar op uw kosten.

Met Cloud ICT heeft u:

  • Uw zakelijke telefonie en kantoorautomatisering geregeld, betrouwbaar en veilig
  • Een werkplek in de Cloud, met toegang vanaf elk device
  • Uitgebreide opties voor videobellen, vaste en mobiele telefonie

Wacht niet te lang. Maak nu een afspraak en reserveer uw gratis Cloud ICT-scan.

Waarom naar de cloud?

Overstappen naar de cloud is een hele interessante keuze voor uw onderneming. Het verhoogt niet alleen de flexibiliteit van uw medewerkers, maar zorgt ook voor significante kostenbesparingen. Als totaaloplossing levert Trends Cloud ICT een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van uw bedrijfsactiviteiten. Uw gegevens staan veilig in de cloud en u bepaalt wie toegang heeft tot welke bestanden.

 

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Arend Bakker, Specialist Cloud ICT, telefoon: 020 - 599 59 96

Scroll