De ICT-oplossing voor de ondernemer van nu

Trends Cloud ICT is een high end dienstverlening voor al uw ICT. U kunt bij ons terecht met complexe ICT-vraagstukken en de (her)inrichting van uw ICT-omgeving. Met Cloud ICT heeft u talloze opties in huis voor videobellen en een volledige integratie van vaste en mobiele telefonie. Ook beschikt u over een online werkplek en server-omgeving. Cloud ICT biedt alles voor een betere samenwerking met collega’s, een heldere communicatie naar klanten en geeft een besparing in de kosten.

U kunt daarnaast kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt.

ICT is een vanzelfsprekend en onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering van de ondernemer. Bij Trends willen we het ondernemers echt gemakkelijker maken. Daarom bieden we met Cloud ICT een totaaloplossing die daaraan bijdraagt.

online-werkplek
Online-werkplek-in-de-cloud
Trends-Cloud-ICT-Makes-IT-easy

Cloud ICT: kantoorautomatisering

Cloud ICT bevat een breed portfolio aan oplossingen waarmee de overstap naar werken in de cloud nog gemakkelijker wordt gemaakt. Voor u als ondernemer, uw medewerkers en klanten.

Met Cloud ICT gaat alles via internet en de cloud. Dat betekent dat u vaak geen extra investeringen hoeft te doen. En dure apparatuur is ook niet nodig.

Cloud ICT biedt u diverse diensten om gemakkelijk en veilig altijd en overal toegang te hebben tot uw kantooromgeving. Of u nu vanuit huis toegang wilt, onderweg via een smartphone of tablet of via uw laptop of PC op kantoor. Dat biedt inzicht en geeft rust.


Veilig in Nederlandse datacenters

U deelt informatie op een manier die voldoet aan de laatste privacy- en veiligheidsstandaarden. En alle data staat veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters.

Bij Trends staat veiligheid van uw gegevens voorop. Al onze producten en diensten voldoen aan de laatste wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid. Onze IT-omgeving voldoet aan de ISO-certificeringen. Dat biedt zekerheid!

Cloud-ICT-servers

Cloud ICT: telefonie

Met Cloud ICT regelt u ook uw telefooncentrale in de cloud. U heeft hiervoor talloze opties voor videobellen en een volledige integratie voor vaste en mobiele telefonie.

Heeft u bijvoorbeeld een belangrijke call met een klant of collega? Videobellen geeft u de optie om altijd face-to-face contact te hebben. Op elk gewenst moment en vanaf elk device.

Met Cloud ICT regelt u de integratie van vast en mobiel en een private APN. Ook heeft u inzicht in de telefonische beschikbaarheid van collega’s. En u kunt met Cloud ICT gebruikmaken van handige apps en diverse online telefoniediensten. Alles om het u makkelijker te maken.

Cloud ICT koppelt eenvoudig met bijvoorbeeld uw CRM of ERP systeem. Hierdoor kunt u direct de gegevens van de beller inzien, noteren of aanpassen. Snel en overzichtelijk.

Trends-CLOUD-ICT-Telefonie
TRENDS-CLOUD-ICT
Trends-Videobellen

De voordelen van Cloud ICT

Mobiel werken, beter samenwerken met collega’s, diverse telefoniediensten in huis en een kostenbesparing: werken in de cloud wordt met Cloud ICT echt gemakkelijk gemaakt.

Het mooie aan Cloud ICT van Trends? U kunt kiezen voor het totaalpakket. Maar u kunt ook deelproducten en losse configuraties selecteren en toevoegen. Cloud ICT omvat alles waarmee uw zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden kan worden.

We denken daarbij niet in losse producten of omvangrijke abonnementen. De afspraken voor beheer van uw omgeving worden geborgd in een overzichtelijke Service Level Agreement. U betaalt alleen voor dat wat u gebruikt. Dat vinden wij wel zo fair.

Wij bij Trends vormen het aanspreekpunt voor al uw over vragen over uw kantoorautomatisering en telefonie. Dus geen contact met losse partijen meer, maar alles bij 1 specialist.

Trends Cloud ICT. no limits.

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Alessandra Burgers, Specialist vast en mobiele telefonie, telefoon: 010 - 281 22 43

Scroll