Cloud telefonie

Als u met uw bedrijf in de cloud gaat, merkt u dat u goedkoper en efficiënter kunt werken. Wist u dat u ook veel slimmer kunt bellen met cloud telefonie? Met de Hosted-VoIP oplossingen van Trends, staat uw telefooncentrale in de cloud. Zo belt u altijd en overal met het VoIP-nummer van uw bedrijf. Dat maakt IP-telefonie de ideale vervanger van ISDN, dat per 1 september 2019 stopt. Ontdek hoe u goedkoper en flexibeler kunt internetbellen met Voice over IP.

Zakelijk telefoneren via internet: uw telefooncentrale in de cloud

Een VoIP-telefooncentrale in de cloud combineert de functionaliteit van een vaste telefooncentrale met de flexibiliteit van een mobiele telefoon. Komt er bij de receptie telefoon binnen voor een medewerker die buiten de deur is? In een handomdraai schakelt de receptie de beller door naar elke mobiele telefoon. Ideaal voor thuiswerkers of medewerkers die veel afspraken buiten de deur hebben.

Wat is cloud telefonie?

Bij cloud telefonie of Hosted-VoIP staat uw telefooncentrale niet langer fysiek in uw bedrijfspand. Uw zakelijke telefonie wordt namelijk beheerd op de servers van Trends. Het grootste verschil is dat u belt via internet in plaats van de analoge lijn. Een cloud-telefooncentrale is tevens te koppelen aan CRM-software pakketten. Op die manier kunt u direct zien wie er belt. U kunt de klantgegevens er al bij zoeken voordat u de telefoon opneemt.

Wat zijn de voordelen van VoIP-bellen?

Zakelijk bellen via hosted voice over IP levert een aantal grote voordelen op:

  • Met VoIP-telefonie is veel meer mogelijk dan via de analoge lijn. Denk aan koppelingen met CRM-software en het sturen van voicemailberichten naar uw e-mail.
  • U kunt goedkoop bellen met VoIP. U hoeft zelf geen telefooncentrale te beheren en bellen via internet is tot 70% goedkoper.
  • De prijs van IP-bellen is ook nog eens flexibeler. U kunt eenvoudig gebruikers verwijderen of juist toevoegen als uw bedrijf groeit.
  • Met hosted telefonie schakelt u telefoongesprekken eenvoudig of automatisch door naar de juiste toestellen. Bijvoorbeeld op basis van de contactpersoon die belt of de beschikbaarheid van medewerkers.

Flexibel en goedkoop bellen via Hosted-VoIP

De vele mogelijkheden en lage kosten maken onze VoIP-diensten geschikt voor ieder bedrijf, ook voor het MKB. U kunt tot 70% besparen op uw telefoonkosten en flexibel gebruikers toevoegen of verwijderen. Schakel telefoontjes van een vast nummer door naar mobiele nummers en luister voicemailberichten in uw e-mail. Benieuwd hoe u goedkoper en slimmer zakelijk kunt bellen? Lees onderstaande bedrijfscases en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Nick

Vaste & mobiele telefonie
010 - 281 22 01
v.willigen@trends.nl

boek

Gratis e-book
Cloud telefonie: Meer voor minder

Download

    Nieuwsbrief

      Scroll