CLOUD ICT

Is uw bedrijf al klaar voor de cloud? Voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit en een veilige totaaloplossing waarmee u altijd bereikbaar bent, is er nu Trends Cloud ICT: de high end dienstverlening voor al uw telefonie en kantoorautomatisering.

Wat is Cloud ICT?

Trends Cloud ICT is de betrouwbare en veilige totaaloplossing voor telefonie en kantoorautomatisering in de cloud. Met Cloud ICT heeft u talloze opties voor videobellen en voor vaste en mobiele telefonie. Ook heeft u een online werkplek en server-omgeving. En kunt u kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt.

Met Cloud ICT heeft u:

  • al uw telefonie en kantoorautomatisering geregeld, betrouwbaar en veilig
  • een werkplek in de Cloud, met toegang vanaf elk apparaat
  • opties voor videobellen, vaste en mobiele telefonie

Ontdek ons aanbod!

Maak een afspraak met Trends voor een gratis Cloud ICT-scan: onze check op al uw huidige hardware en abonnementskosten. Bel met 010 – 281 22 02 of vul het e-mailformulier in in aan de rechterkant.

4 future proof voordelen van Cloud ICT

Cloud ICT heeft alles in huis om uw zakelijke ICT future proof te ontwikkelen, in te richten en te beheren:

1. Back tot back-communicatie: geen losse draadjes meer! Dankzij de cloud is alles met elkaar verbonden. Van IT en beheer en van flexibele online werkplek tot mobiele en vaste telefonie.

2. Veilig en zeker: alle gegevens staan veilig in ons Nederlandse datacenter. Deze wordt beheerd volgens de laatste AVG en Europese GDPR- wet- en regelgeving. Onze IT-omgeving voldoet aan de ISO-certificeringen. Dat biedt zekerheid!

3. Videobellen: heeft u een belangrijke call met een klant of collega? Met videobellen heeft u altijd face-to-face contact. Waar u op dat moment ook bent.

4. Altijd en overal toegang: dankzij de werkomgeving in de cloud heeft u altijd toegang tot uw datagegevens, e-mail en bestanden. Flexibel en bereikbaar vanaf elke device.

Zo ondersteunt Trends Cloud ICT ondersteunt uw ambitie als ondernemer

Trends ICT Groep is het aanspreekpunt voor al uw vragen over uw telefonie en kantoorautomatisering. Wij denken daarbij niet in losse producten of omvangrijke abonnementen, maar in totaaloplossingen op maat. We maken afspraken voor het beheer in een overzichtelijke Service Level Agreement en u betaalt alleen voor dat wat u gebruikt.

Benno

Specialist Cloud ICT
010 - 281 22 02
info@trends.nl

boek

Gratis e-book
Kantoor en telefonie in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll