Wilt u ook vrijer, leuker en makkelijker kunnen ondernemen en werken? De ICT-oplossingen van onze partner KPN maken dit mogelijk door bijvoorbeeld medewerkers efficiënter te laten (samen)werken en door altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens en e-mail. Of door als organisatie flexibel in te spelen op veranderingen door bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken.

Digitale transformatie
kpn-ict

Overal werken met Office 365

Trends ziet samen met u dat digitalisering nieuwe kansen biedt voor uw organisatie. Het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook het behouden van uw oude klanten zijn hierin belangrijk. Door te weten waar deze nieuwe en oude klanten echt behoefte aan hebben, krijgt u steeds meer inzicht hoe dit te realiseren is. Maar ook uw medewerkers efficiënter te laten werken en ook samen te laten werken door ze altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail. Of bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen.

Wij helpen uw organisatie vooruit

Wij helpen uw organisatie stapsgewijs in de digitale transformatie. Met de complete ICT-oplossingen van KPN ICT kunnen wij u helpen op het gebied van workspace, cloud, data, applicaties, security en connectiviteit.

Meer leren over digitale transformatie?

Bekijk de korte filmpjes van KPN over de digitale transformatie en vraag gratis het boek De Digitale Transformatie aan van Witold Kepinski en Adjiedj Bakas.

blog-digitale-transformatie

Digitale Transformatie: wie heeft er nou een mobiele telefoon nodig?

“Heeft u een mobiele telefoon? Nee, daar zie ik het nut niet van in”, of: “Een mobiele telefoon? Nee hoor. Ik heb een antwoordapparaat, wie mij nodig heeft die moet maar wat inspreken.” Zomaar een paar citaten uit een film uit 1998 van programmamaker Frans Bromet. Hij ging de straat op en vroeg aan passanten of ze een mobiele telefoon hadden.

Lees meer

Recente blogs KPN ÉÉN

Over dieren en Digitale Transformatie

Downloads

kpn-wp-digitaal-meesterschap-1

Download gratis whitepaper

Digitaal Meesterschap

Download
kpn_whitepaper_belofte-van-uc-def-1

Download gratis whitepaper

Unified Communications

Download
kpn_whitepaper_digital-workspace-1

Download gratis whitepaper

Digital Workspace

Download
kpn_whitepaper_security-v3-1

Download gratis whitepaper

Digitale transformatie Security

Download
whitepaper-office-365_lowres-1

Download gratis whitepaper

In 5 stappen productiever Office 365

Download
Scroll