Eenvoudig uw oude telefonie omgeving omgezet

Onzekere tijden vragen om duidelijke beslissingen en acties. Kijk naar wat er wel kan op dit moment. Nu is een overstap naar de cloud zo gedaan. Binnen één dag realiseren onze engineers de installatie van een nieuwe zakelijke telefonie omgeving. Van oud naar cloud. Kiest u voor cloud telefonie, dan geniet u van de voordelen tijdens het thuiswerken en zometeen weer op kantoor. Cloud telefonie is flexibel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Alle voorbereidingen worden online gedaan en ook uw medewerkers zijn zo getraind.

Voordelen van cloud telefonie

Nederlandse bedrijven die willen investeren in een duurzame, moderne en kostenbesparende oplossing voor zakelijke telefonie, doen er goed aan om juist nu te kiezen voor de cloud. Voor veel bedrijven is dit al de nieuwe standaard voor telefonie. Cloud telefonie betekent bellen via het internet. Omdat het internet sneller en betrouwbaarder is dankzij nieuwe ontwikkelingen en technologie, kiezen bedrijven steeds vaker voor cloud telefonie.

1.Flexibiliteit
U bent niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Alle gesprekken kunnen automatisch worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon, zodat uw medewerkers ook thuis of onderweg optimaal bereikbaar zijn. De klant belt gewoon met het vaste zakelijke nummer van kantoor.

2.Schaalbaarheid
Met cloud telefonie heeft u de mogelijkheid om eenvoudig op of af te schallen. Op basis van de huidige ontwikkelingen kunt u altijd gebruikers, functies en lijnen toevoegen of verwijderen.

3.Gebruiksvriendelijkheid
Cloud telefonie ten opzichte van de ouderwetse manier van bellen, enorm gebruiksvriendelijk. Voorkeursinstellingen kunnen tot op gebruikersniveau worden ingesteld. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om hun eigen communicatiestromen eenvoudig te beheren.

Geïnstalleerd binnen één dag

Nu de kantoren leeg staan, kunnen engineers eenvoudig de huidige telefonie omgeving omzetten. Zij kunnen overal bij en realiseren de installatie in een enkele dag. Uw medewerkers hebben geen last van de overstap en kunnen de werkzaamheden vanuit huis voortzetten. Zowel op kantoor als alle thuiswerkplekken zijn voorzien van cloud telefonie. Zo bent u verzekerd van een stabiele telefonie omgeving tijdens deze periode van thuiswerken, alsmede wanneer het kantoor weer open mag. Onze adviseur zal een telefonisch intakegesprek of online meeting inplannen. Alle voorbereiden gebeuren online, een locatiebezoek is vooraf niet nodig. Indien u een training wenst voor uw medewerkers, dan doen wij dit via een online meeting.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. 

 

 

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll