Omdat de ontwikkelingen snel gaan denken we dat we u een goede dienst kunnen bewijzen door u onze gratis telecomscan aan te bieden. Hierbij nemen we samen met u uw gehele telecommunicatieoplossing onder de loep en doen u voorstellen voor verbeteringen en aanpassingen, die u flink kosten kunnen besparen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers!

   

   

  De Telecomscan: wat gaan we doen?
  • Allereerst brengen we uw abonnementskosten* in kaart. Vooral op dat gebied is de laatste jaren veel veranderd, en is een kostenbesparing zo geregeld! Voice over IP, bundeling van meerdere abonnementen en alles op één factuur (óók voor meerdere vestigingen) maken u het leven al direct aangenamer.
  • Daarna bekijken we uw hardware: telefooncentrale, toestellen, mobiele telefoons. Wist u dat u in veel gevallen direct kunt besparen door uw hardware-centrale te vervangen door een oplossing in de Cloud, zonder enige investering vooraf?
  • Vervolgens doen we u een voorstel dat helemaal op maat is voor uw bedrijf en uw situatie. Ook als dat betekent dat u minder apparatuur en abonnementen nodig heeft!

  Maak nu, middels het emailformulier, een afspraak voor de Gratis Telecomscan, of bel met een van onze medewerkers op telefoonnummer 020-5 995 995 of 010-2 812 202.

  *Onder abonnementskosten vallen bijvoorbeeld vaste telefonie, mobiele telefonie, maar ook datanetwerk, diensten en servicecontracten.

  Scroll