Het nieuwe werken: de online werkplek

Uw bedrijfsdata altijd en overal online toegankelijk? Ontdek dan de voordelen van een online werkplek. Met de Cloud ICT-oplossingen van Trends maakt u namelijk kennis met het nieuwe werken. Bent u benieuwd hoe ook uw bedrijf efficiënter kan samenwerken en kan besparen op ICT-onderhoudskosten? Werk dan samen met uw medewerkers in uw online werkplek.


Gratis Cloud ICT-scan

Doe vandaag een check of een online werkplek iets is voor uw bedrijf: vraag hier de gratis Cloud ICT-scan aan!

Wat is Cloud ICT?

Trends Cloud ICT is de betrouwbare en veilige totaaloplossing voor telefonie en kantoorautomatisering in de cloud. Met Cloud ICT heeft u talloze opties voor videobellen en voor vaste en mobiele telefonie. Ook heeft u een online werkplek en server-omgeving. En kunt u kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt.

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek omvat veelal alle aspecten van werken in de cloud. Als u in de cloud gaat werken, staan de data en software van uw bedrijf niet meer op uw computer, maar op de servers die Trends beheert. Meestal gaat het om cloudopslag. Uw bestanden worden dan online opgeslagen, zodat u er altijd en overal in kunt werken. U kunt er ook voor kiezen om al uw software in de cloud te laten werken met een hosted desktop.


Online werkplek: de voordelen

Een online werkplek levert een aantal grote voordelen op:

 • U bespaart op ICT-beheer, zoals het installeren van updates en het maken van back-ups.
 • Uw bestanden en programma’s staan in de cloud. U hoeft nauwelijks te investeren in hardware.
 • U betaalt per online werkplek. Zo kunt u altijd opschalen of terugschalen als dat nodig is.
 • Trends neemt beveiligingsmaatregelen en voorkomt storingen. Daarnaast maken we back-ups.
 • U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en uw vertrouwde software.
 • U kunt online samenwerken aan documenten, zodat er nooit verschillende versies ontstaan.

Veilig werken in de cloud

Werken in de cloud geeft ondernemers soms een onveilig gevoel. In theorie zou iedereen immers zomaar bij uw bedrijfsdata kunnen. Om uw data te beschermen is de verbinding tussen onze online werkplek en het apparaat waarop u werkt echter versleuteld. Ook maken we meerdere keren per dag back-ups van uw gegevens. Met deze maatregelen zijn de zakelijke clouddiensten van Trends veiliger dan ICT in eigen beheer.

Wat kost een online werkplek?

Bent u overtuigd van de online werkplek? Met een vast bedrag per gebruiker per maand voorkomt u dat u tegen onverwachte ICT-onderhoudskosten aanloopt.
Ontdek hoe werken in de cloud uw bedrijf kan helpen om beter, veiliger en goedkoper te worden. Neem contact op met een van de specialisten van Trends voor meer informatie of een offerte.

Erik

Kantoorautomatisering
030 - 258 56 02
e.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Kantoor en telefonie in de cloud

Download

Vraag hier uw gratis Cloud ICT scan aan.

Vul onderstaand formulier in en ik maak snel een afspraak met u.

  Nieuwsbrief

   Scroll