ICT bedrijven Rotterdam

Rotterdam is in trek. Niet alleen toeristen ontdekken de stad, ook het toegenomen positieve internationale imago van Rotterdam heeft zijn uitwerking op het bedrijfsleven. Wij merken dit bij Trends op allerlei fronten en verzorgen ICT en digitaliseringstrajecten voor ieder type bedrijf in de Rotterdamse regio.

Trends Rotterdam, makes ICT easy

Met onze specialisatie in informatie -en communicatietechnologie verzorgen we al 30 jaar lang ICT oplossingen voor bedrijven. Het vakgebied is door de jaren heen enorm veranderd en veranderd nog steeds. Het gebruik -en daarmee het aantal systemen neemt in rap tempo toe, waarbij ook de complexiteit en afhankelijkheden toenemen. Als bedrijf zoek je daarom een partner met realistische adviezen en stabiele ICT oplossingen. Eisen die wij naleven door ons in te leven, door te vragen en mee te denken. Zo doen we wat we beloven. Trends, makes ICT easy.

ICT voor elk type bedrijf

Van archiefwerk vervangen door Cloud oplossingen en van bellen via de vaste lijn naar Voice over IP; bedrijven digitaliseren, maar elk op een andere manier. We gaan daarom graag met u in gesprek over de mogelijkheden. De afkorting ICT staat voor informatie -en communicatietechnologie, waarbij we ons bezighouden met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Daarbij kunt u denken aan het ontwikkelen en beheren van systemen, maar ook het realiseren en beheren van netwerken, databases en websites. Elk bedrijf is anders, en daarmee ook de informatie en communicatie voorzieningen.

Onze Rotterdamse werkwijze

Bij Trends houden we van aanpakken, maar wel met een doordachte strategie. We starten een project altijd met een onderzoeksfase. Hoe werkt u op dit moment en is dit hedendaags nog efficiënt? Graag komen we bij u op locatie langs om de werkprocessen in kaart te brengen. We inspireren u graag met nieuwe efficiëntieslagen en/of communicatie oplossingen waardoor u interne processen kunt verbeteren op fronten waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Vervolgens komen we met een gedegen ICT implementatie oplossing waarbij we rekening houden met interne processen, andere systemen en afhankelijkheden.

All set? Nog niet helemaal. Naast een mooi gloednieuw systeem moet het natuurlijk wel op de juiste manier gebruikt worden.  We helpen u bedrijf ook graag verder op weg met het trainen van medewerkers. Zo voorkomt u weerstand en wordt de integratie van het systeem binnen het bedrijf versnelt.

Benieuwd hoe u goedkoper en slimmer kunt werken? Lees onderstaande bedrijfscases en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

 

 

Alessandra

Vast & mobiele telefonie
010 - 281 22 02
a.Burgers@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll