ICT beheerder Rotterdam

Bent u op zoek naar een gedegen partij voor het beheren van ICT? Dan bent u bij Trends aan het juiste adres! Al 30 jaar staat Trends ICT Groep in de frontlinie als specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Al 30 jaar volgen we nauw de ontwikkelingen in dit steeds complexere vakgebied.

ICT beheer in Rotterdam – altijd in de buurt

Het beheren van jouw ICT systemen, dat is waar wij goed in zijn. Met onze vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam bedienen wij onze klanten in deze regio’s. Zo vind je ons Business Center in  Rotterdam pal aan de A16 en A20, met volop gratis parkeerplaatsen. Maar vaker nog, komen we bij u op locatie langs. Onze klanten zitten overal verspreid door Rotterdam en via de A16 en A20 zijn we zo bij u op locatie. Zo zijn we altijd dichtbij, wel zo handig wanneer er op korte termijn ICT beheer moet plaatsvinden.

Hoe beheren we uw ICT

Bij Trends zijn we gespecialiseerd in ICT, hierbij houden wij ons bezig met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Wij leveren al onze oplossingen werkend en zonder eventuele mankementen. Daarbij leveren wij een monitoringsdienst, waarbij we uw ICT nauwlettend in de gaten houden. Worden er updates goed geïnstalleerd? Is de beveiliging nog in orde? Werkt alle software en hardware nog naar behoren? Op afstand kunnen we al een groot gedeelte monitoren, waardoor we eventuele  mankementen al voor kunnen zijn voor ze plaatsvinden.

Wij gebruiken verschillende tools waarmee we uw ICT op afstand kunnen beheren. Dit zorgt voor een enorme slag in efficiëntie, tijd en geld. Kortom: u bent sneller en tegen minder kosten geholpen. Natuurlijk helpen we u graag op locatie, indien dit nodig is. Vanuit onze centrale locatie in Rotterdam zijn we zo bij u op kantoor.

Altijd een werkend ICT systeem

Onze systemen nemen werk uit handen en voegen vaak enorm veel toe aan de efficiëntie binnen uw bedrijf. Toch kan het voorkomen dat een systeem niet meer doet wat het oorspronkelijk deed. Bij Trends zijn we bewust van de invloed van uw systeem op uw bedrijf en de medewerkers. Daarom stellen wij ons als doel ‘een altijd werkend systeem’ en daar gaan wij dan ook de volle 100% voor. Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden op het gebied van ICT of wilt u het beheer ook uit handen geven? We gaan graag met u om tafel. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Damy

Vaste & mobiele telefonie
030 - 258 56 07
d.v.bruck@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll