ICT beveiliging Rotterdam

Naast het hebben van een goed werkend ICT systeem met bijhorend netwerk is het van essentieel belang om de informatie over dit netwerk goed te beveiligen. Steeds meer medewerkers hebben in uw bedrijf toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie via verschillende devices in allerlei varianten. Van laptops tot tablets, mobiele telefoons en smartwatches. Steeds meer apparaten zijn slim via internet verbonden; met de mens of met elkaar. Zodoende is ‘The Intern of Things’ een veelbesproken term het afgelopen jaar.

Medewerkers moeten op elk moment op elk type toegang hebben tot de informatie van uw bedrijf. Dat geeft enorme voordelen, maar kan ook gevaren met zich meebrengen. Een goede beveiling van uw ICT is daarbij van belang. Gelukkig is er veel dat u kunt doen wat betreft ICT beveiliging van uw gevoelige informatie. Bij Trends kunnen we u hierin adviseren.

Het ICT beveilingstraject van Trends

Bezint, eer ge begint; bij Trends starten een ICT beveiligings-traject altijd met het in kaart brengen van alle informatieprocessen binnen uw organisatie. Hoe communiceren systemen met elkaar en met uw medewerkers en klanten? Wij baseren uw informatiebeveiling op vier soorten maatregelen; de software van uw bedrijf, de hardware, toegang tot bedrijfsgegevens en het bewustzijn onder uw medewerkers. Vervolgens komen we met een passend adviespakket. Dit kan uiteenlopen van passende software zoals virusscanners of firewalls, tot hardware zoals een extra beveiligde router. Wanneer we opmerken dat er bewustzijn nodig is bij medewerkers geven we trainingen in het omgaan met gevoelige data en het voorkomen van datalekken.

AVG, onderdeel van uw ICT beveiliging

Er is al veel over gesproken, de Algemene Verordering Gegevensbescherming (beter bekend als AVG). Een belangrijk onderdeel hiervan is dat u altijd kunt aantonen dat u al het mogelijke heeft gedaan om een datalek te voorkomen. Daarbij is vereist dat er er op het moment van constateren van het datalek juist gehandeld is. Bij Trends zijn we helemaal op de hoogte van de AVG en vereisten hiervan. Graag gaan we met u om de tafel voor een adviesgesprek en de mogelijkheden.

ICT beveiliging en beheer in Rotterdam – altijd in de buurt

Het succesvol beheren van jouw ICT systemen, dat is waar wij goed in zijn. Een belangrijk onderdeel van ICT beheer is de beveiliging en hier zijn wij dan ook als geen ander van doordrongen. In het kader van snel schakelen is Trends altijd bij u in de buurt met onze vestiging in Rotterdam, vlakbij de A16 en A20. Geef ons een belletje en we zijn zo onderweg! Wij helpen u graag verder met ICT en adviseren u graag op maat over informatiebeveiliging van uw Rotterdamse bedrijf. We gaan graag met u om tafel voor een eerste kennismaking!

Ritten

Mobiele communicatie
010 - 281 22 50
r.dijkgraaf@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll