Informatiebeveiliging Rotterdam

Goede cybersecurity is vandaag de dag van essentieel belang om succesvol te ondernemen. Anders dan vroeger hebben medewerkers met veel verschillende apparaten op verschillende plekken tot gevoelige bedrijfsgegevens. Aangezien een kleine onzorgvuldigheid die kan leiden tot een beveiligingslek snel gemaakt is, maakt dat u als ondernemer sterk afhankelijk. Gelukkig is er veel dat u kunt doen wat betreft informatiebeveiliging voor uw bedrijf in Rotterdam of omgeving.

Veiliger werken tegen datalekken

Informatiebeveiliging begint met het in kaart brengen van uw documentatie en bedrijfsprocessen. Een belangrijk aspect van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (beter bekend als AVG) is dat u altijd kunt aantonen dat u al het mogelijke heeft gedaan ter voorkoming van een datalek én dat er op het moment dat het datalek opgemerkt werd juist gehandeld is. Informatiebeveiliging begint om die reden bij de basis van het in kaart brengen van verschillende bedrijfsprocessen.

Informatiebeveiliging middels uw medewerkers

Uw medewerkers zijn een belangrijke schakel in het optimaliseren van de informatiebeveiliging in uw Rotterdamse bedrijf. Welke medewerkers hebben toegang tot welke informatie? En hebben zij basis dingen zoals updates uitgevoerd, worden wachtwoorden regelmatig veranderd en zijn deze ingewikkeld genoeg? Staat er geen illegale software op de apparaten van uw medewerkers? Dit zijn allemaal belangrijke factoren in de informatiebeveiliging van uw bedrijf.

Informatiebeveiliging Rotterdam

Trends ICT heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van informatie van vele verschillende bedrijven in Rotterdam en daarbuiten. Wij baseren uw informatiebeveiliging op vier soorten maatregelen: software van uw bedrijf, hardware van uw bedrijf, toegang tot uw bedrijfsgegevens en bewustzijn onder uw medewerkers. Het uitstellen van uw informatiebeveiliging kan u als ondernemers duur komen te staan. Wij helpen u graag bij het veiliger ondernemen en adviseren u daarom graag over informatiebeveiliging op maat voor uw bedrijf in Rotterdam of omgeving.

Benieuwd welke informatiebeveiligings-oplossingen wij kunnen bieden aan uw bedrijf? Bent u gevestigd in Rotterdam en omstreken? We gaan graag met u om tafel voor een eerste kennismaking!

 

Erik

Kantoorautomatisering
030 - 258 56 02
e.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll