Internetbeveiliging Rotterdam

Phishing, Malware, Exploits, Adware, allemaal recente termen welke je vast vaker op het nieuws, in de krant of op internet bent tegengekomen. Wellicht heb je zelf hier mee te maken gehad of een vriend of collega. We delen tegenwoordig steeds meer met het web en online, waar zeker positieve kanten aan zitten. Tegelijkertijd maakt het ons wel kwetsbaarder en zijn er steeds meer kwaadwillende die maar al te graag  toegang willen tot deze informatie. Hoe ga je daar als individu, -en belangrijker nog, als bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je hiervoor tegen beschermt bent en welke rol speelt de opvoeding van je medewerkers en/of collega’s hierin?

Veiliger werken door Internetbeveiliging

Dagelijks komt er een enorme hoeveelheid data binnen bij uw bedrijf en gaat er een enorme hoeveelheid data uit. Bij Trends ICT zorgen we voor een veilige data omgeving door het beveiligen van uw ICT. We beginnen bij het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen en informatievoorzieningen. Vervolgens gaan we met u om tafel en bepalen we een geschikte veiligheidsstrategie. Hierin nemen we ook de laatste ontwikkelingen mee zoals de AVG (Algemene Wet Bescherming Persoonsgegevens). Zo kunt u altijd aantonen dat er al het mogelijk is gedaan ter voorkoming van een datalek én dat er juist is gehandeld op het moment van ontdekking.

Informatiebeveiliging middels uw medewerkers

Medewerkers moeten op elk moment, op elk type device toegang hebben tot de informatie van uw bedrijf. Dit biedt enorme voordelen in flexibiliteit, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het van essentieel belang om uw internetbeveiliging op alle fronten in orde te hebben. Per medewerker zijn er zo 3 devices welke verbonden zijn met uw gevoelige gegevens. Hoe gaat u daarmee om? Welke software is daarvoor nodig? Bij Trends helpen we u graag verder met de juiste oplossingen.

Het beveiligen van bedrijfsinternet in Rotterdam

Trends ICT is al 30 jaar actief in de Rotterdamse regio als erkend ICT partner van verschillende type bedrijven. Wij hebben inmiddels onze sporen verdiend wanneer het gaat om ICT en internetbeveiliging. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u graag op locatie verder met beveiligingsoplossingen. Ons kantoor is gelegen aan de A16 en A20, met volop gratis parkeerplaatsen. Lees onze cases en neem contact op voor een kennismakingssessie!

Damy

Vaste & mobiele telefonie
030 - 258 56 07
d.v.bruck@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll