ISDN stopt ,wat nu?

Het einde van bellen via ISDN is in zicht. Vanaf volgend jaar stopt KPN met de levering van telefonie over het traditionele ISDN-netwerk. Het einde van het ISDN-tijdperk komt niet geheel onverwachts. Inmiddels zijn er nieuwe technieken en alternatieven op de markt gekomen die goedkoper en veelzijdiger zijn, zoals Voice over IP (VoIP). Deze techniek komt ook beter tegemoet aan de huidige klantenwens voor optimale bereikbaarheid.

VoIP als alternatief voor ISDN

Op de vraag ISDN stopt, wat nu, is het antwoord: stap over naar VoIP. Inmiddels is VoIP in een enorme stroomversnelling geraakt, want VoIP biedt veel voordelen. U kunt namelijk meerdere diensten over één aansluiting combineren wat voor de meeste bedrijven een grote kostenbesparing oplevert. Bovendien is VoIP zeer flexibel omdat u automatisch wordt doorverbonden naar een mobiel toestel als een vast toestel niet bereikbaar is. Hierdoor verhoogt de bereikbaarheid van MKB- bedrijven.

Wacht niet af en oriënteer nu

Wellicht vraagt u zich af, waarom u nu al moet nadenken over iets dat over een jaar gaat plaatsvinden. Want waarom zou u overstappen als uw huidige centrale nog voldoet? Wij adviseren om de overstap tijdig te doen of in ieder geval nu al te oriënteren op alternatieven die geschikt zijn voor uw organisatie. Bovendien is de VoIP oplossing voordeliger dan uw huidige ISDN-verbinding. Elke dag die u dus wacht, kost u geld!

ISDN stopt, wat nu voor u als ondernemer betekent dat u zich moet gaan oriënteren. Laat ons e-book u hierbij helpen.

 

Anderen bekeken ook deze pagina’s over ISDN en VoIP:

Ga nu overstappen van ISDN naar VoIP

VoIP het beste alternatief voor ISDN

 

 

[mautic type=”form” id=”66″]

Scroll