IT bedrijven Rotterdam

Rotterdam staat internationaal steeds meer op de kaart. Dit merken we door de toenemende stroom aan toeristen en bedrijvigheid. Mede door het digitaliseren van bedrijven komen steeds meer IT projecten op gang. Als Rotterdamse IT partner van gevestigde bedrijven merken we dit meer dan ooit.

IT voor elk type bedrijf

In het kader van efficiëntie, tijd en kostenbesparing kunnen veel bedrijven niet meer om IT heen. Bedrijven digitaliseren in rap tempo; van archiefwerk naar IT Cloud oplossingen -en van bellen met de vaste lijn naar Voiceover IP internetbellen. IT is een breed begrip dat staat voor Information Technology. Wat mist in IT is de ‘C’, welke wel voorkomt in ICT. De ‘C’ staat voor het specifieke gebied van communicatie. ICT valt daarom ook onder de paraplu van IT. Met onze specialisatie in informatie én communicatietechnologie verzorgen we al 30 jaar lang IT én ICT oplossingen voor bedrijven. Hoewel digitalisering van bedrijven een tijd geleden alleen nog in bepaalde bedrijfssectoren aan de gang was, is er nu sprake van digitalisering in elke bedrijfssector. Graag leveren we maatwerk per type bedrijf. We gaan graag met je om tafel en op zoek naar de juiste IT oplossing voor jouw probleem.

Trends Rotterdam, makes IT easy

Het vakgebied is met de jaren veranderd en veranderd nog steeds. Elke dag komen er tig nieuwe IT oplossingen bij op de markt, waar wij de beste oplossingen uit filteren en toepassen waar nodig. Zo hebben wij in 30 jaar tijd een set aan IT tools waar we trots op zijn. Naast de prestaties van IT oplossingen zijn de afhankelijkheden ook van enorm belang. Welke oplossingen zijn er op dit moment al aanwezig bij het bedrijf? En kunnen onze nieuwe oplossingen wel ‘praten’ met de huidige oplossingen? We kunnen ons voorstellen dat je als bedrijf een partner zoekt met realistische, toepasbare adviezen met stabiele IT oplossingen. Deze voorwaarden creëren wij door ons in te leven, door te vragen en mee te denken tijdens het onderzoek, implementatieproces en natraject. Ons motto is daarom ook: Trends, makes IT easy.

Onze Rotterdamse werkwijze

Wij houden van aanpakken, handen uit de mouwen en de typische Rotterdame mentaliteit. Maar we blijven IT’ers met een enorme interesse in details. Details welke belangrijk zijn voor we de handen uit de mouwen steken. We gaan graag met een doordachte strategie aan het werk en starten onze projecten altijd met een gedegen onderzoek. We beginnen vaak met een QuickScan; waar zitten de knelpunten en waar kunnen we oplossingen bieden? Hoe wordt er op dit moment gewerkt en is dit efficiënt genoeg? Kunnen we de werkwijzen spiegelen aan een digitale hedendaagse werkwijze en valt er dan winst te behalen? We inspireren u graag in een eerste kennismaking en vervolgens gaan we aan de slag met een implementatieplan waarbij we rekening houden met alle interne werkwijzen en overige systemen en afhankelijkheden. Zijn we dan klaar? Nog niet helemaal, we blijven betrokken en stellen ons doel dat de systemen volledig gebruikt gaan worden. Dit doen we door het trainen en opleiden van medewerkers. Zo voorkomt u weerstand en versoepelt dit het gehele implementatieproces.

Benieuwd of wij de IT oplossing kunnen bieden aan uw bedrijf? Bent u gevestigd in Rotterdam en omstreken? We gaan graag met u om tafel voor een eerste kennismaking!

Ritten

Mobiele communicatie
010 - 281 22 50
r.dijkgraaf@trends.nl

boek

Gratis e-book
Gratis e-book: Werken in de cloud

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll