Kantoorautomatisering

Hoe is de kantoorautomatisering voor uw onderneming op dit moment geregeld? Welke apparaten gebruiken uw medewerkers om bereikbaar te zijn? En op welke manier is de veiligheid van deze apparatuur en verbindingen geborgd? Neem vandaag nog contact op met Trends voor een analyse van uw kantoorautomatisering en een gratis advies.

De ontwikkelingen op het gebied van kantoorautomatisering gaan razendsnel. Het belang van goed en snel internet, een veilige dataopslag, en gebruik van handige apps wordt steeds groter. Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers optimaal kunnen functioneren. Is hun werkplekomgeving nog wel up-to-date?

Altijd bereikbaar

Een analyse van uw kantoorautomatisering door Trends ICT Groep heeft direct voordelen. U krijgt inzicht in de huidige status en veiligheidsaspecten van de apparatuur en verbindingen. En u krijgt een vrijblijvend advies om uw medewerkers bijvoorbeeld te laten samenwerken in de cloud. Niet alleen werkt dit flexibeler: de kosten van IT en telecom heeft u op die manier beter in de hand.
Bespaar direct op kosten voor uw kantoorautomatisering! Vraag een gratis analyse en advies van Trends ICT Groep aan >>

Kantoorautomatisering van Trends ICT Groep

Al meer dan 30 jaar is Trends ICT Groep trendsetter op het gebied van kantoorautomatisering en telecom. Vanuit onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ondersteunen we ruim 3.000 klanten met hun kantoorautomatisering.

Zo ondersteunt Trends Cloud ICT uw ambitie als ondernemer

Trends ICT Groep is het aanspreekpunt voor al uw vragen over uw telefonie en kantoorautomatisering. Wij denken daarbij niet in losse producten of omvangrijke abonnementen, maar in totaaloplossingen op maat. U betaalt alleen voor dat wat u gebruikt. En we maken afspraken voor het beheer in een overzichtelijke Service Level Agreement.

Trends Cloud ICT

Analyse van uw kantoorautomatisering en nieuwsgierig of uw bedrijf klaar is voor werkplekken in de cloud? Met Trends Cloud ICT heeft u talloze opties voor videobellen en voor vaste en mobiele telefonie. Ook heeft u een online werkplek en server-omgeving. En kunt u kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur beheerd en onderhouden wordt. Vraag onze medewerker naar de voordelen.

Bereken uw voordeel: claim vandaag nog uw gratis Cloud ICT-scan >>

Erik

Kantoorautomatisering
030 - 258 56 02
e.smits@trends.nl

boek

Gratis e-book
Uw online werkplek in de cloud?

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand emailformulier in en ik maak spoedig een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll