Lothar Steegstra nieuwe algemeen directeur Trends ICT Groep

Met ingang van 1 februari 2020 is Lothar Steegstra aangesteld als de nieuwe algemeen directeur-aandeelhouder van Trends ICT Groep.

Lothar Steegstra heeft een brede kennis van en ervaring met algemeen management, strategieontwikkeling en verandertrajecten in de zakelijke markt. Hij was 18 jaar werkzaam in verschillende directiefuncties bij KPN. In 2012 startte hij als algemeen directeur van Yes Telecom en in 2017 als algemeen directeur van Telfort Zakelijk. Bij beide bedrijven heeft hij een sterke groei in omzet, klantloyaliteit en winstgevendheid gerealiseerd. Hij heeft zijn sporen intussen ruim verdiend in het ICT bedrijfsleven.

‘We zijn blij dat Lothar ons met zijn ervaring en kennis komt versterken. Hij weet wat er nodig is om een organisatie succesvol te laten groeien.’ aldus directeur Victor Visser.

Reden voor de aanstelling van Lothar Steegstra is het besluit van Victor en Wouter om zich na 35 jaar bestuur te willen richten op verdere groeikansen. Dit betekent overigens niet dat Victor en Wouter afstand doen van de Trends ICT Groep. Integendeel; de partners zullen als aandeelhouders zeer nauw betrokken blijven bij Trends ICT en haar dochtermaatschappijen.

Trends is niet alleen ons bedrijf, maar ook een deel van onze identiteit geworden en daarmee dus onlosmakelijk aan ons verbonden. Met de tijd die vrijkomt gaan wij ons richten op de groeikansen in de zakelijke markt. Vol trots op onze mensen en het bedrijf dragen wij nu wel de dagelijkse leiding over. Wij wensen Lothar veel succes in zijn nieuwe bestuursfunctie.

Lothar neemt vol enthousiasme het stokje van de oprichters van Trends over. ,,Ik heb de afgelopen jaren heel wat collega’s bij Trends gesproken en wat mij opvalt is de enorme gedrevenheid waarmee ze werken”, aldus Steegstra. ,,Trends ICT is een prachtig bedrijf met een sterke merknaam en solide reputatie. Er ligt een duidelijke langetermijnvisie en het is aan mij om voort te bouwen op wat is neergezet, verdere groei te realiseren en te blijven innoveren.”

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll