Totaaloplossing zakelijke communicatie

Communicatieverbetering door slimme technologie

Sinds de term ‘het nieuwe werken’ werd geïntroduceerd zijn er ook nieuwe manieren ontstaan om op afstand met elkaar te werken, vergaderen en communiceren. Thuiswerken of mobiel werken wordt steeds meer geaccepteerd en bedrijven willen medewerkers voorzien in de behoeften die daarbij ontstaan. Trends biedt ondernemers een compleet pakket aan telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten. Een totaalaanbod voor de ondernemer van nu.

Zakelijke communicatie geoptimaliseerd

Met de toevoeging van Microsoft Teams kunnen klanten altijd en overal communiceren en samenwerken. Trends verzorgt proactief het beheer waardoor u verzekerd bent van een optimale werking. De Microsoft Teams-omgeving wordt geïntegreerd met andere diensten van Trends, zoals vast en mobiel bellen. Uw kantoornummer blijft zichtbaar voor externe communicatie. De zakelijke communicatie wordt geoptimaliseerd door slimme koppelingen op Microsoft Teams. U ervaart de voordelen van 1 communicatieplatform.

Altijd bereikbaar met een geïntegreerde oplossing

Als ondernemer wilt u uw bedrijfscontinuïteit zo optimaal mogelijk waarborgen en verzekerd zijn van een betrouwbare ICT-omgeving. Uw zakelijke communicatie is een belangrijk onderdeel in de realisatie hiervan. Trends ondersteunt ondernemers in de behoefte naar een thuiswerkoplossing. Op dit moment kunt u gebruik maken van een passende actie: Microsoft Teams 1 maand gratis op proef. Wij adviseren u graag verder in de koppelingen voor externe communicatie. Deze extra’s zorgen voor een gestroomlijnde communicatie vanaf iedere locatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een passende thuiswerkoplossing voor uw bedrijf? Onze adviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Reinier

Specialist Cloud ICT
010-281 22 20
r.gunter@trends.nl

boek

Gratis e-book
Microsoft Teams

Download

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in, ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll