Microsoft 365 Health Check voor mkb

Bedrijven over de hele wereld maken gebruik van Microsoft 365. De transitie van on-premise naar online oplossingen zorgen dat resultaten sneller worden bereikt. Security is een belangrijk onderdeel in de keuze voor een passende oplossing. De apps en services van Microsoft 365 werken goed samen. Ze maken werken en samenwerken slimmer, veiliger en leuker. Medewerkers kunnen altijd en overal vandaan werken. Het delen van informatie gaat gecontroleerd en het beveiligingsbeleid is hierop aangepast.

 

Abstract blue digital background

Risico’s online werken

Bedrijven moeten steeds meer vertrouwen op apparaten van de gebruiker. Het security-landschap verandert hierdoor ingrijpend doordat deze vaak anders zijn beveiligd dan bedrijfsapparaten. De kans op het verlies van bedrijfsgegevens door geïnfecteerde of onbeveiligde systemen als gevolg van gebruikersgedrag brengen een verhoogd risico met zich mee.

Het snel leveren van nieuwe diensten zonder een uitgebreide kennis van Microsoft Office 365, Microsoft Teams, SharePoint, Exchange Online, Exchange Online Protection en Azure kan ontmoedigend zijn voor mkb-bedrijven zonder IT-specialisten. Op het gebied van security maken wij onderscheid tussen Identity, E-mail, Data Leakage Prevention, Devices, Trusted Devices en de 365 Security Score. Samen geven we antwoord op een diversiteit aan vragen die uw huidige configuratie in beeld brengt. Naast een check op uw beveiliging is het ook goed om uw licentieopties te herzien.

White and blue firewall activated on server room data center 3D rendering

Wat gebeurt er tijdens een Microsoft 365 Health Check?

Trends ICT biedt een evaluatie van uw Office 365 tenant. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een rapport dat is opgesteld door een Office 365 consultant. In het rapport staat de analyse van de huidige configuratie. U krijgt inzicht in onderstaande elementen:

  • Identiteit
  • Configuratie beheerders
  • Beleid voor delen – SharePoint, OneDrive en MS Teams
  • E-mail configuratie
  • Microsoft Teams configuratie

Wanneer we tijdens de analyse kritieke, dringende of risicovolle punten vaststellen, volgt een advies. We begeleiden het proces rondom de wijzigingen en helpen u met de communicatie richting uw medewerkers. Of we voeren de vereiste wijzigingen meteen door. U ontvangt een lijst met persoonlijke aanbevelingen van best practices.

Aanvraag Microsoft 365 Health Check

Trends ICT helpt bedrijven in de digitale transitie richting de cloud. Wilt u ook informatie delen op een manier die voldoet aan de laatste privacy- en veiligheidsstandaarden? Neem contact met ons op en vraag de Health Check aan.

Neem contact op

Download de handout

Wilt u meer informatie over de Microsoft 365 Health Check? Vraag dan hieronder de handout aan.

Nu aanvragen

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Ritten Dijkgraaf, Specialist mobiele communicatie, telefoon: 010 - 281 22 50

Scroll