Totaaloplossing zakelijke communicatie

Communicatieverbetering door slimme technologie

Bellen met Microsoft Teams biedt bedrijven een betaalbare manier om met elkaar in contact te blijven en samen te werken. Microsoft heeft deze dienst voor video- en audio vergaderingen direct geïntegreerd met Office 365. Naast bellen zijn er nog meer communicatiemogelijkheden via chat, audio, video en e-mail. U beheert geen meerdere applicaties meer, want alles wat uw bedrijf nodig heeft komt samen in 1 communicatieplatform. Trends biedt u als ondernemer een compleet pakket aan telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten.

Zakelijke communicatie geoptimaliseerd

Met de toevoeging van Microsoft Teams kunnen klanten altijd en overal communiceren en samenwerken. Trends verzorgt proactief het beheer waardoor u verzekerd bent van een optimale werking. De Microsoft Teams-omgeving wordt geïntegreerd met andere diensten van Trends, zoals vast en mobiel bellen. Uw kantoornummer blijft zichtbaar voor externe communicatie. De zakelijke communicatie wordt geoptimaliseerd door slimme koppelingen op Microsoft Teams. U ervaart de voordelen van 1 communicatieplatform.

Altijd bereikbaar met een geïntegreerde oplossing

Bellen met Microsoft Teams is een logische keuze wanneer u al gebruik maakt van Office 365. Met deze cloudoplossing kunt u via Teams bellen naar vaste en mobiele nummers. Als ondernemer wilt u uw bedrijfscontinuïteit zo optimaal mogelijk waarborgen en verzekerd zijn van een betrouwbare ICT-omgeving. Uw zakelijke communicatie is een belangrijk onderdeel is de realisatie hiervan. Trends ondersteunt ondernemers in de behoefte naar een integraal communicatieplatform. Wij adviseren u graag verder in de additionele koppelingen voor externe communicatie. Deze extra’s zorgen voor een gestroomlijnde communicatie vanaf iedere locatie.

Wij zorgen dat u op de hoogte bent van de totaaloplossing die Trends u kan bieden: een werkomgeving met ongeëvenaarde samenwerkings- en communicatiemogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie voor uw bedrijf? Onze adviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Arend

Specialist Cloud ICT
020-599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Bellen met Microsoft Teams

Download

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in, ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll