Nederland in de ban van online werken

Iedereen laten thuiswerken en massaal gebruik maken van tools voor videobellen en online meetings, gaat dat wel goed? Sinds de coronacrisis officieel ook Nederland trof, moesten veel bedrijven een plan de campagne bedenken omtrent thuiswerken. Het kantoor werd verboden terrein en alle medewerkers gingen thuis aan de slag. Thuis en online werken werd verplicht.

Veranderd landschap

Nederlandse bedrijven moesten de focus verleggen van fulltime aanwezigheid en beschikbaarheid op kantoor, naar thuiswerkplekken zonder toezicht. De zoektocht naar de beste opties en mogelijkheden werd gestart. Voor videobellen, online meetings, online samenwerken en klantcontact. Voor veel bedrijven een nieuwe wereld. Trends heeft het softwarelandschap zien veranderen en nieuwe technologieën en ontwikkelingen altijd in de gaten gehouden. Ondertussen zijn er vele opties voor videobellen, met hoge kwaliteit en een lage investering. Door verschillende koppelingen is er veel mogelijk en maakt het geen verschil of u op kantoor bent of thuis achter de laptop zit.

Advies van een IT-partner

Bedrijfsgevoelige informatie zal ook nu toegankelijk moeten zijn en gedeeld worden tussen de juiste partijen. Nu iedereen massaal online bestanden uitwisselt, rijst de vraag of alle software wel zo veilig is als wordt gedacht. Trends heeft mede door jarenlange ervaring en expertise de juiste partners en tools geselecteerd. Ook voor veilig videobellen, online meetings en het delen van documenten, kunnen onze adviseurs u voorzien van de juiste informatie. Uiteraard heeft het bedrijf altijd zelf in de hand welke informatie gedeeld mag worden door de medewerkers. Beleidsplannen en andere afspraken hebben altijd voorrang op de geïnstalleerde applicaties.

Circuit van Unify

Chatten, bellen, delen en meeten, alles verloopt via één applicatie. Circuit is gebouwd om alles te bieden wat teams nodig hebben om efficiënt samen te werken. Voor collega’s onderling en voor het contact met klanten en partners. Communiceren gaat eenvoudig via een enkele applicatie. De implementatie gaat razendsnel en de integratie is zo gedaan. De kosten per gebruikerslicentie zijn ook nog eens laag. Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Circuit, speciaal afgestemd op kleine en middelgrote bedrijven.

Benieuwd wat Trends ICT Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. 

 

 

Meer nieuws Minder nieuws
Paralax-oplossingen
Scroll