Scholen en onderwijs

Wist u dat steeds meer scholen en onderwijsinstellingen gebruik maken van werkplekken in de cloud? Cloudoplossingen zijn interessant voor scholen en het onderwijssysteem omdat het vele voordelen biedt op het gebied van applicaties en lesmateriaal. Daarnaast is het een veilige manier om samen te werken.

Al uw telefonie en kantoorautomatisering geregeld met Trends Cloud ICT

Trends Cloud ICT is de betrouwbare en veilige totaaloplossing voor telefonie en kantoorautomatisering in de cloud. Met Cloud ICT heeft u direct de overstap van ISDN naar de cloud geregeld.

Vrijblijvend advies onderwijs en ICT

Weten hoe uw onderwijsinstelling veilig kan werken in de cloud? Neem contact op voor een vrijblijvend advies van de onderwijsspecialisten van Trends ICT Groep

Werken in de Cloud

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn ingericht op het nieuwe werken. Logischerwijs gelden de voordelen hiervan ook voor instanties die zich bezighouden met educatie. Scholen en onderwijsinstellingen maken gebruik van de mogelijkheden die het werken in de cloud met zich meebrengen. Denk daarbij aan onderwijsapplicaties, online lesmateriaal en software as a service.

Licenties en apparaten

De digitale transformatie is al een aantal jaar aan de gang. Vooruitstrevend onderwijs staat tegenwoordig daarom (ook) in het teken van digitale tools en het leren via online middelen. Studenten van nu leren veel minder middels de ‘traditionele’ leerboeken en ook docenten integreren steeds meer online materiaal in hun lesprogramma’s. Apparatuur speciaal voor onderwijs worden in pakketten aangeboden en via licenties kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwste software.

Veiligheid

Werken in de cloud is tevens een veilige keuze. De grootste cloud-spelers investeren in hoge mate in cyber security en data protectie. Met regelmatige veiligheidsupdates en data veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters is werken in de cloud via Trends een slimme keuze.

Doe de test!

Benieuwd of uw school, scholengemeenschap of onderwijsinstelling toe is aan een online werkplek en werken in de cloud? Met de cloud werkplek test van Trends kunt u zelf bekijken of de cloud ook voor u de oplossing is.

Arend

Vaste & mobiele telefonie
020 - 599 59 96
a.bakker@trends.nl

boek

Gratis e-book
Van ISDN overstappen naar Cloud telefonie

Download

Wilt u een kennismaking plannen?

Vul onderstaand formulier in en ik maak snel een afspraak met u.

    Nieuwsbrief

      Scroll