oneCentral

Nu inhaken op de nieuwste technologie en meteen besparen
Middels een innovatief concept van oneCentral kunt u direct profiteren van de nieuwste technologie en vanaf dag één kosten besparen op uw telefoonrekening. Zonder vervanging van apparatuur én zonder investering.

VoIP met uw huidige centrale
Zij hebben een slimme techniek ontwikkeld die gekoppeld wordt aan uw huidige telefooncentrale. U blijft werken met uw bestaande centrale, maar maakt vanaf dat moment gebruik van VoIP, de meest geavanceerde telefonieoplossing. Met deze koppeling geeft u uw bestaande ISDN-centrale een upgrade waarmee u bent voorbereid op alle nieuwe ontwikkelingen én u bespaart direct op uw telefoonkosten. Trends ICT Groep installeert de koppeling voor u. U betaalt niets.

Voorbeeld situatie

Stel, u beschikt op dit moment over 4 ISDN-2 lijnen en uw maandelijkse verbruikskosten bedragen meer dan € 150,-.

Inclusief abonnement betaalt u dan ca. € 300,- per maand aan telefonie.

U betaalt nu bijvoorbeeld

€ 300,-

Ons voorstel

Na de omzetting naar VoIP (met een separate verbinding en router) worden de totale maandelijkse kosten meer dan € 100,- minder.

U gaat betalen

€ 200,-

Uw voordeel

Geen investering. De router wordt kosteloos voor u geplaatst en gekoppeld.

U BETAALT NIETS
En u bespaart direct op uw telefoonkosten.

Uw besparing

€ 100,-

Laat uw besparing berekenen

Iedere situatie is verschillend, maar dat u gaat besparen, is zeker. Hoeveel de kostenbesparing in uw situatie exact wordt, berekenen wij u graag voor. Vul het onderstaande formulier in en wij maken tijd voor u vrij.


Uw voordelen

  • Nu al gebruik maken van VoIP zonder uw centrale te vervangen
  • Direct besparen op uw maandelijkse kosten
  • Geen investering vooraf
  • Optimaal voorbereid op toekomstige ontwikkelingen

Veel gestelde vragen

Wat is precies het voordeel van de overstap van ISDN naar VoIP

Het voordeel is dat uw infrastructuur zonder extra investering nu alvast gereed is voor de toekomst en U direct kunt gaan besparen op uw maandelijkse kosten!

Is de gesprekskwaliteit van ISDN en VoIP gelijk?

De overgang van ISDN naar VoIP heeft geen invloed op de gesprekskwaliteit. In de meeste gevallen zult u merken dat door de digitalisering de gesprekskwaliteit zelfs nog verbetert!

Klopt het dat er voor de installatie van deze oplossing geen eenmalige kosten zijn?

Ja, dat is correct, de eenmalige kosten van de oplossing zijn volledig verrekend in uw nieuwe maandbedrag. Een vergelijking van uw oude met de nieuwe maandelijkse kosten geeft uw directe besparing weer.

Als ik kies voor deze oplossing, blijft mijn bereikbaarheid dan ongehinderd?

U bent kortstondig (ca 10 minuten) niet bereikbaar tijdens het omwisselen van de huidige router en de plaatsing van de nieuwe slimme router. NB: U dient wel aanwezig te zijn om de monteur toegang te geven tot uw ISRA punt c.q. technische ruimte om de router te wisselen.

Als ik van deze oplossing gebruik ga maken, moet er dan iets in de telefooncentrale aangepast worden?

Nee, in principe is er geen aanpassing in de telefooncentrale nodig. Indien u een telefooncentrale van Trends heeft begeleiden wij dat proces.

Als ik later mijn telefooncentrale ga vervangen, ben ik dan beperkt in de leverancierskeuze van mijn nieuwe telefooncentrale?

Nee, de VoIP aansluiting maakt gebruik van een standaard SIP protocol, geschikt voor alle type moderne telefooncentrales. U bent dus vrij in uw leverancierskeuze.

Scroll