Optimaal bereikbaar op je mobiele werkplek

Schrijf je snel in voor het webinar op 22-04-2021 om 11:00.

De “moderne werkplek” heeft in Nederland versneld zijn intrede gedaan. Iedereen kent of maakt gebruik van de moderne werkplek, of je nu aan de keukentafel werkt of in de slaapkamer.

Doordat het gebruik van de moderne werkplek in een stroomversnelling is geraakt neemt de vraag naar de juiste tools om op afstand samen te kunnen werken enorm toe. Microsoft heeft slim op deze behoefte ingespeeld met Microsoft Teams, de ideale tool om op afstand samen te werken.

Maar hoe kun je nu zo optimaal mogelijk gebruik maken van de Microsoft tools? Hoe zorg je ervoor dat je goed bereikbaar blijft? Wat als je naast je Teams bereikbaarheid ook gewoon telefonisch bereikbaar wilt blijven? Hoe zien je collega’s en relaties nu of je telefonisch beschikbaar bent of dat je in een Teams video call zit? Dit zijn allemaal vragen waar veel moderne werkplek gebruikers mee zitten en waar Trends samen met KPN antwoord op gaat geven.

Wij nemen je tijdens dit Webinar mee in de mogelijkheden van de Moderne werkplek i.c.m. je telefonische bereikbaarheid!

Schrijf je snel in voor het webinar op 22-04-2021 om 11:00.

Introduction picture

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Cloud ICT voor uw bedrijf kan betekenen neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de voordelen.

Arend Bakker, Specialist Cloud ICT, telefoon: 020 - 599 59 96

Scroll