TRENDS-ICT-GROEP-fixed

Dertig jaar in de frontlinie

Trends ICT Groep is specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Al dertig jaar lang staan we in de frontlinies van de ontwikkelingen in dit steeds complexere vakgebied. We beschikken over een eigen afdeling voor research en development. We hebben eigen innovatieve, in de praktijk beproefde oplossingen. En we onderhouden nauwe relaties met de belangrijkste leveranciers in de markt. Daardoor zien we als eerste de kansen van nieuwe technologie en beschikken we over een breed en diep productassortiment. Dankzij al deze kennis, ervaring en middelen kunnen we garant staan voor een end-to-end dienstverlening, inclusief realistische adviezen die naadloos aansluiten op úw specifieke business-eisen. Eisen die we doorgronden door ons in te leven, door te vragen en met mee te denken. Zo doen we wat we beloven. Trends, makes IT easy.

Business Center

Vandaag de dag bestellen we alles online en sluit u telefonisch de beste deals. Maar soms is het handig om tóch even persoonlijk contact te hebben. Daarvoor hebben we onze Business Centers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Tijdens kantooruren bent u van harte welkom om uw situatie te komen bespreken. Het spreekt vanzelf dat onze deskundige medewerkers u direct kunnen adviseren over de producten en de mogelijkheden. Daarnaast vindt u er demo’s van onze producten en diensten en van de allernieuwste technieken.

Wanneer u een vraag heeft over een van onze producten, dan staat in de Business Centers natuurlijk ook onze helpdesk altijd voor u klaar.

Trends-businesscenter
Trends-hoofdkantoor-Rotterdam
Scroll